Facebook Posts

*NIEUW BIJ TRIPOD TRAINING: STRENGTH CLASS SMALLGROUP*

Gisteravond zijn wij van start gegaan met de Strength Class Smallgroup. Deze Smallgroup, voor zowel mannen als vrouwen, onderscheidt zichzelf van de reguliere Smallgroups doordat de focus volledig op krachttraining ligt. In deze lessen leer je hoe je met de juiste en veilige techniek krachttraining kan uitvoeren onder leiding van Odette Zwanikken!

Wil jij meer info over deze Strength Class? Vul dan ons informatieformulier in op onze website: www.tripodtraining.nl en plan jezelf in voor een vrijblijvende proefles!

Tag je strength buddie and spread the word!
Tot snel!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

*NIEUW BIJ TRIPOD TRAINING: WIE BEN IK?*

Wist je dat je van ‘iets geven aan een ander’ een gelukkiger gevoel krijgt dan ‘iets krijgen of iets (aan)nemen van een ander’?
Tripod Training gaat daar in 2018 wat mee doen.
Maandelijks gaan we wat weggeven... elke maand posten we een selfie van een van onze trainers met op de achtergrond een of twee personen. Gewoon een ‘random’ genomen foto.
Sta jij/jullie op de achtergrond op deze foto dan mag je je melden bij onze Lifestylestudio en heb je de keus uit: of een gratis Personal training met de trainer/coach naar keuze of een maand lang deelname aan onze groepstrainingen naar keuze.
We starten vandaag met de eerste foto.

Ben jij een van de personen op onderstaande foto? Neem dan contact met ons op als je graag eens wilt proeven wat we bij Tripod Training allemaal doen via www.tripodtraining.nl. Herken jij de personen op de achtergrond van onderstaande foto?

Tag hen dan dat ze in aanmerking komen voor onze bovengenoemde ‘gift’. Voor de privacy van de personen op de foto hebben we hun gezichten onherkenbaar gemaakt.

Tripod Training verheugt zich op jullie komst!!

LET THE GAME BEGIN!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Gisteren geslaagde en gezellige eerste editie van onze nieuwjaarsborrel gehad!!
Aanwezigen hebben ons trainersteam weer wat beter leren kennen....😜
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Beste Tripod- en Resetleden,
Nog niet opgegeven voor de nieuwjaarsborrel as zaterdag? Doe het snel nog even....
Bel: ‭(0412) 85 08 36‬ of mail: info@tripodtraining.nl

Tot zaterdag 😃
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Dames1 & VU18 ( EBBC ) trappen 2018 af met een pittige work-out Daniël Timmermans Yannick Van Roessel bij Tripod Training Oss.
🏀💪🏼👊🏻
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook