Obese RTL4 verhalen

De succesverhalen van personal trainer Coert van Roessel uit Oss

Angeli van Bergen

20 november 2010 ben ik aan Coert van Roessel voorgesteld als zijnde mijn personal trainer voor mijn afvalprogramma OBESE. Voor mij was Coert de juiste trainer: warm, hartelijk en hij ondersteunt en stimuleert waar hij kan.

Coert stelt duidelijk de doelen, waar hij voor gaat en verwacht dat dan ook van jou. Hij laat je ook ervaren hoe het voelt om succes te hebben en dat daar wel hard voor gewerkt moet worden, zowel mentaal als fysiek.

Ik ben heel erg blij dat ik samen met Coert dit traject heb mogen volgen. Mede daardoor ben ik in een jaar tijd 80 kilo afgevallen! Coert heeft door zijn geweldige, professionele en persoonlijke begeleiding en trainingen mijn ‘leven’ teruggegeven en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!

Bekijk het artikel op bd.nl

Personal Training

image1

Angeli van Bergen
Bekend van Obese (RTL4)

Op weg naar een betere levensstijl met een Personal Trainer

Bekijk Personal Training

Sandra en Kelee bij Obese (RTL4) door Trainer Coert van Roessel uit Oss

Xandra

Ruim twee jaar geleden begon voor mij en mijn dochter een nieuw avontuur. Wij mochten meedoen aan Obese. Het werd een heel leuk en leerzaam jaar. Het belangrijkste wat wij geleerd hebben is wat voeding en beweging met je doen. Voeding en beweging hebben een hele grote invloed op Obesitas, dat weet iedereen. Waar iedereen zich misschien minder van bewust is, is dat je mentale gesteldheid daar ook een grote invloed op heeft.
Wij kregen tijdens onze Obese periode Coert als onze personal trainer aangewezen. Hij had in het verleden al bewezen een top trainer te zijn tijdens het begeleiden van Angeli en zo heb ik dat ook zeker ervaren. Coert heeft ons heel veel geleerd, bijvoorbeeld uit je comfortzone komen waardoor je meer kunt bereiken. Het waren soms zware trainingen, zowel lichamelijk als fysiek, maar door de manier waarop hij dit aanpakt en hoe hij het brengt ervaar je dat niet zo.
Coert is in staat om je dingen te laten doen, waarvan je van te voren denkt, dat je dat niet kan.
Vaak merkte hij aan ons op hoe wij ons voelden, wat ik een erg bijzondere gave van hem vind. Dan werd er niet getraind, maar stevig door gewandeld en veel gepraat. Coert is niet alleen personal trainer voor ons geweest, maar ook een vertrouwenspersoon/psycholoog. Ik durf te zeggen dat wanneer ik een andere personal trainer had gehad, dan had ik niet hetgeen bereikt wat ik nu tijdens mijn Obese jaar bereikt heb.
Coert je bent een topper!