Over Tripod Trainer

Odette Zwanikken

Mijn naam is Odette Zwanikken, beter bekend als Oot. Geboren in 1976 te Spanje. Mijn sportieve prestaties begonnen in de balletzaal, met de wens ooit te dansen voor een ballet gezelschap. Toch koos ik voor het rationele in plaats van het emotionele, en heb een hele mooie corporate carrière gemaakt. Daar heb ik als ondernemer een eigen winkel in cosmetica aan overgehouden welke ik nu nog heb. Met een solide basis van gezond en fit willen zijn heb ik de sportschool nooit verlaten en zelfs een marathon op skates gerold, en fanatiek hardgelopen. Stil zitten is sowieso iets waar je mij niet snel op kan betrappen. Sinds een paar jaar heeft het zware ijzer mijn hart verovert en ben ik powerlift wedstrijd atlete. Ik heb al mooie medailles in ontvangst mogen nemen, en werk er dagelijks hard aan om er meer te verzamelen. Passie is aanstekelijk en je kan van mij het goede voorbeeld verwachten!

Ik koos ervoor om een opleiding tot voedingsdeskundige te volgen, omdat ik meer wilde weten met betrekking tot voeding en prestatie. In 2014 behaalde ik mijn diploma en sindsdien begeleid ik mensen met veel plezier. Toch wilde ik meer, en zo rondde ik ook in 2016 een studie af als Bayesian personal trainer. Omdat ik hoge eisen stel aan mijzelf, stel ik deze ook aan mijn opleidingen, welke wetenschappelijk onderbouwd zijn. Toch is naast opleiding, passie veel belangrijker, vind ik. Je moet snappen hoe, maar het aanvoelen, inzicht hebben en iemand motiveren komt uit je hart en niet uit een boekje. Mijn hart.

Ik vind respect voor ieder zijn kunnen heel belangrijk. En vertrouwen. Sportieve prestaties, diëten en een veranderende levensstijl kan heel uitdagend zijn en gaat zelden zonder slag of stoot. Je moet dan wel iemand naast je hebben staan die dat goed begrijpt. Je kunt van mij, naast een vriendelijke glimlach en aanmoediging, dus ook een luisterend oor verwachten. Ik zie je heel graag terug in de Tripod Gym waar we samen aan jouw persoonlijke doelen gaan werken! Let’s Go!

Mijn specialiteiten
98%
Shaping
94%
Coaching
97%
Positiviteit
95%
Mindset