Evenwichtig leven

Een gezonde, evenwichtige levensstijl bereik je niet zomaar. In de Tripod training richten we ons op drie belangrijke elementen van een gezond leven: voeding, beweging en beleving. Net zoals bij een echte tripod (driepoot) moet de balans tussen die elementen kloppen. Is één van de drie uit balans, dan verlies je het evenwicht.

Heb jij
het lef?

Om te werken aan een evenwichtige levensstijl heb je durf nodig. Lef. De wil om te veranderen.
• Durf jij je eetgewoontes kritisch te bekijken (en te veranderen)?
• Heb je het lef tijdens een training uit je comfortzone te komen?
• Wil je actief werken aan een betere levensstijl?

De Tripod

De tripod (driepoot) voeding-beweging-beleving speelt in jouw persoonlijke plan van aanpak een belangrijke rol.
• Voeding. Diëten helpen, maar zijn niet heilig.
• Beweging. Je gaat calorieën verbranden! Welke sport past goed bij jou?
• Beleving. De boog kan niet altijd strak gespannen staan. Hoe houden we de moed erin?

Onze trainers

De trainers van Tripod Training Oss zijn opgeleid om je perfect te ondersteunen in het bereiken van je doelen. Of je nu wilt afvallen, fit wilt worden of je levensstijl wilt verbeteren, zij helpen je daarbij.

Coert van Roessel
Coert van Roessel
Eigenaar en Trainer

Coert van Roessel is afgestudeerd aan het CIOS. Hij werkte sinds 1986 in verschillende fitnesscentra en startte daarna zijn eigen studio voor personal training.

Meer over Coert
Vincent Groen
Vincent Groen
Trainer

In 2003 heb ik mijn CIOS-opleiding afgerond en ben vanuit de schoolbanken begonnen als sportinstructeur in de gevangenis P.I. Nieuwegein.

Meer over Vincent
Yannick van Roessel
Yannick van Roessel
Trainer

Ik ben Yannick van Roessel, ben 25 jaar en heb in 2013 mijn CIOS diploma behaald als fitness en health coördinator. Hierbij heb ik mij verder ontwikkeld...

Meer over Yannick
Lloyd Leijtens
Lloyd Leijtens
Trainer

Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor zeer uiteenlopende sportdisciplines. Deze passie resulteerde in een diploma voor Personal Trainer Pro en vitaliteitscoach, maar ook een diploma voor Docent Lichamelijke Opvoeding aan de HAN.

Meer over Lloyd
Yvette van Roessel
Yvette van Roessel
Algemeen medewerker

Als mede-eigenaresse van Tripod Training draag ik onder andere zorg voor het administratieve deel van ons bedrijf...

Meer over Yvette
Ineke Willems
Ineke Willems
Trainer

Al jong ben ik begonnen met sporten. Jarenlang recreatief in de danswereld en op mijn 15e begon ik aan mijn eerste Aerobicsopleiding. Het Cios was na de middelbare school een logische keuze.

Meer over Ineke
Odette Zwanikken
Odette Zwanikken
Trainer

Mijn naam is Odette Zwanikken, beter bekend als Oot. Geboren in 1976 te Spanje. Mijn sportieve prestaties begonnen in de balletzaal, met de wens ooit te dansen voor een ballet gezelschap...

Meer over Odette
Daniël Timmermans
Daniël Timmermans
Trainer

Sporten en gezond leven staan centraal in mijn leven en zijn mijn grootste passie.
Ik ben van jongs af aan...

Meer over Daniël
Cocky de Otter
Cocky de Otter
Barre-workout trainster

Op 4 jarige leeftijd begin ik met dansen. Als 16 jarige wordt ik aangenomen op het Brabants Conservatorium, afd. dans. (De huidige Fontys Dansacademie)...

Meer over Cocky
Marieke Geurts-Schoenmakers
Marieke Geurts-Schoenmakers
Yogalerares

Ik was net gaan studeren, het huis uit en zat in een hectische periode in mijn leven. Een paar jaar eerder was mijn moeder plotsklaps overleden...

Meer over Marieke
Judith Zieltjens
Judith Zieltjens
Yogalerares

Sinds een paar jaar heb ik in mijn ogen de ideale baan. Ik sta parttime voor de klas op een VMBO-school als docent Mens & Maatschappij, Nederlands en Maatschappijleer...

Meer over Judith
Ellen ter Horst
Ellen ter Horst
Mindset-trainster

Al vanaf 1996 loopt het begeleiden van jongeren en volwassen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling als een rode draad door mijn loopbaan. Ik ben een aantal uren werkzaam binnen Avans Hogeschool...

Meer over Ellen

Op weg naar een betere levensstijl met een Personal Trainer

Bekijk Personal Training

Onze werkwijze

Kennismaking

De samenwerking met Tripod Training begint met een uitgebreide kennismaking. In dat eerste gesprek met personal trainer bespreek je je sportieve en lichamelijke conditie. Ook je gezondheidsprofiel komt aan bod, net als je huidige levensstijl.

Korte tests

Daarna volgt een serie korte tests. De gegevens die dat oplevert, vormen de basis voor jouw persoonlijke plan van aanpak. Je geeft daarin verder aan wat je wilt bereiken, hoe je dat voor je ziet en in welk tempo dat gebeurt.

Persoonlijk plan

Heb je drie keer volmondig ‘ja’ gezegd? Dan sta je er vanaf nu niet meer alleen voor. Zodra je met je personal trainer aan de slag gaat, krijg je een duidelijk doel voor ogen. Een persoonlijk plan van aanpak. Met trainingsmomenten, maar ook met mentale uitdagingen. Het resultaat bepaal je uiteindelijk zelf; je personal trainer legt de basis. Hij is er om je te begeleiden en je op moeilijke momenten te motiveren.

Succesverhalen

Coert stelt duidelijk de doelen, waar hij voor gaat en verwacht dat dan ook van jou. Hij laat je ook ervaren hoe het voelt om succes te hebben en dat daar wel hard voor gewerkt moet worden, zowel mentaal als fysiek.
Angeli Van BergenBekend van Obese (RTL4)
en dit heeft er toe geleid dat ik nu na 7 maanden na mijn eerste training de weegschaal inmiddels op 109.3 heb zien staan.
Herman TeeuwenEigenaar Sport2000
Bekijk

Facebook Posts

*NIEUW BIJ TRIPOD TRAINING: STRENGTH CLASS SMALLGROUP*

Gisteravond zijn wij van start gegaan met de Strength Class Smallgroup. Deze Smallgroup, voor zowel mannen als vrouwen, onderscheidt zichzelf van de reguliere Smallgroups doordat de focus volledig op krachttraining ligt. In deze lessen leer je hoe je met de juiste en veilige techniek krachttraining kan uitvoeren onder leiding van Odette Zwanikken!

Wil jij meer info over deze Strength Class? Vul dan ons informatieformulier in op onze website: www.tripodtraining.nl en plan jezelf in voor een vrijblijvende proefles!

Tag je strength buddie and spread the word!
Tot snel!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

*NIEUW BIJ TRIPOD TRAINING: WIE BEN IK?*

Wist je dat je van ‘iets geven aan een ander’ een gelukkiger gevoel krijgt dan ‘iets krijgen of iets (aan)nemen van een ander’?
Tripod Training gaat daar in 2018 wat mee doen.
Maandelijks gaan we wat weggeven... elke maand posten we een selfie van een van onze trainers met op de achtergrond een of twee personen. Gewoon een ‘random’ genomen foto.
Sta jij/jullie op de achtergrond op deze foto dan mag je je melden bij onze Lifestylestudio en heb je de keus uit: of een gratis Personal training met de trainer/coach naar keuze of een maand lang deelname aan onze groepstrainingen naar keuze.
We starten vandaag met de eerste foto.

Ben jij een van de personen op onderstaande foto? Neem dan contact met ons op als je graag eens wilt proeven wat we bij Tripod Training allemaal doen via www.tripodtraining.nl. Herken jij de personen op de achtergrond van onderstaande foto?

Tag hen dan dat ze in aanmerking komen voor onze bovengenoemde ‘gift’. Voor de privacy van de personen op de foto hebben we hun gezichten onherkenbaar gemaakt.

Tripod Training verheugt zich op jullie komst!!

LET THE GAME BEGIN!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Gisteren geslaagde en gezellige eerste editie van onze nieuwjaarsborrel gehad!!
Aanwezigen hebben ons trainersteam weer wat beter leren kennen....😜
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Beste Tripod- en Resetleden,
Nog niet opgegeven voor de nieuwjaarsborrel as zaterdag? Doe het snel nog even....
Bel: ‭(0412) 85 08 36‬ of mail: info@tripodtraining.nl

Tot zaterdag 😃
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Dames1 & VU18 ( EBBC ) trappen 2018 af met een pittige work-out Daniël Timmermans Yannick Van Roessel bij Tripod Training Oss.
🏀💪🏼👊🏻
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook