Evenwichtig leven

Een gezonde, evenwichtige levensstijl bereik je niet zomaar. In de Tripod training richten we ons op drie belangrijke elementen van een gezond leven: voeding, beweging en beleving. Net zoals bij een echte tripod (driepoot) moet de balans tussen die elementen kloppen. Is één van de drie uit balans, dan verlies je het evenwicht.

Heb jij
het lef?

Om te werken aan een evenwichtige levensstijl heb je durf nodig. Lef. De wil om te veranderen.
• Durf jij je eetgewoontes kritisch te bekijken (en te veranderen)?
• Heb je het lef tijdens een training uit je comfortzone te komen?
• Wil je actief werken aan een betere levensstijl?

De Tripod

De tripod (driepoot) voeding-beweging-beleving speelt in jouw persoonlijke plan van aanpak een belangrijke rol.
• Voeding. Diëten helpen, maar zijn niet heilig.
• Beweging. Je gaat calorieën verbranden! Welke sport past goed bij jou?
• Beleving. De boog kan niet altijd strak gespannen staan. Hoe houden we de moed erin?

Onze trainers

De trainers van Tripod Training Oss zijn opgeleid om je perfect te ondersteunen in het bereiken van je doelen. Of je nu wilt afvallen, fit wilt worden of je levensstijl wilt verbeteren, zij helpen je daarbij.

Coert van Roessel
Coert van Roessel
Eigenaar en Trainer

Coert van Roessel is afgestudeerd aan het CIOS. Hij werkte sinds 1986 in verschillende fitnesscentra en startte daarna zijn eigen studio voor personal training.

Meer over Coert
Vincent Groen
Vincent Groen
Trainer

In 2003 heb ik mijn CIOS-opleiding afgerond en ben vanuit de schoolbanken begonnen als sportinstructeur in de gevangenis P.I. Nieuwegein.

Meer over Vincent
Yannick van Roessel
Yannick van Roessel
Trainer

Ik ben Yannick van Roessel, ben 25 jaar en heb in 2013 mijn CIOS diploma behaald als fitness en health coördinator. Hierbij heb ik mij verder ontwikkeld...

Meer over Yannick
Lloyd Leijtens
Lloyd Leijtens
Trainer

Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor zeer uiteenlopende sportdisciplines. Deze passie resulteerde in een diploma voor Personal Trainer Pro en vitaliteitscoach, maar ook een diploma voor Docent Lichamelijke Opvoeding aan de HAN.

Meer over Lloyd
Yvette van Roessel
Yvette van Roessel
Algemeen medewerker

Als mede-eigenaresse van Tripod Training draag ik onder andere zorg voor het administratieve deel van ons bedrijf...

Meer over Yvette
Ineke Willems
Ineke Willems
Trainer

Al jong ben ik begonnen met sporten. Jarenlang recreatief in de danswereld en op mijn 15e begon ik aan mijn eerste Aerobicsopleiding. Het Cios was na de middelbare school een logische keuze.

Meer over Ineke
Wesley Goossens
Wesley Goossens
Trainer

Vanaf 2005 de opleiding Sport & Bewegings- coördinator gestart en...

Meer over Wesley
Odette Zwanikken
Odette Zwanikken
Trainer

Mijn naam is Odette Zwanikken, beter bekend als Oot. Geboren in 1976 te Spanje. Mijn sportieve prestaties begonnen in de balletzaal, met de wens ooit te dansen voor een ballet gezelschap...

Meer over Odette
Daniël Timmermans
Daniël Timmermans
Trainer

Sporten en gezond leven staan centraal in mijn leven en zijn mijn grootste passie.
Ik ben van jongs af aan...

Meer over Daniël
Cocky de Otter
Cocky de Otter
Barre-workout trainster

Op 4 jarige leeftijd begin ik met dansen. Als 16 jarige wordt ik aangenomen op het Brabants Conservatorium, afd. dans. (De huidige Fontys Dansacademie)...

Meer over Cocky
Marieke Geurts-Schoenmakers
Marieke Geurts-Schoenmakers
Yogalerares

Ik was net gaan studeren, het huis uit en zat in een hectische periode in mijn leven. Een paar jaar eerder was mijn moeder plotsklaps overleden...

Meer over Marieke
Judith Zieltjens
Judith Zieltjens
Yogalerares

Sinds een paar jaar heb ik in mijn ogen de ideale baan. Ik sta parttime voor de klas op een VMBO-school als docent Mens & Maatschappij, Nederlands en Maatschappijleer...

Meer over Judith
Ellen ter Horst
Ellen ter Horst
Mindset-trainster

Al vanaf 1996 loopt het begeleiden van jongeren en volwassen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling als een rode draad door mijn loopbaan. Ik ben een aantal uren werkzaam binnen Avans Hogeschool...

Meer over Ellen

Op weg naar een betere levensstijl met een Personal Trainer

Bekijk Personal Training

Onze werkwijze

Kennismaking

De samenwerking met Tripod Training begint met een uitgebreide kennismaking. In dat eerste gesprek met personal trainer bespreek je je sportieve en lichamelijke conditie. Ook je gezondheidsprofiel komt aan bod, net als je huidige levensstijl.

Korte tests

Daarna volgt een serie korte tests. De gegevens die dat oplevert, vormen de basis voor jouw persoonlijke plan van aanpak. Je geeft daarin verder aan wat je wilt bereiken, hoe je dat voor je ziet en in welk tempo dat gebeurt.

Persoonlijk plan

Heb je drie keer volmondig ‘ja’ gezegd? Dan sta je er vanaf nu niet meer alleen voor. Zodra je met je personal trainer aan de slag gaat, krijg je een duidelijk doel voor ogen. Een persoonlijk plan van aanpak. Met trainingsmomenten, maar ook met mentale uitdagingen. Het resultaat bepaal je uiteindelijk zelf; je personal trainer legt de basis. Hij is er om je te begeleiden en je op moeilijke momenten te motiveren.

Succesverhalen

Coert stelt duidelijk de doelen, waar hij voor gaat en verwacht dat dan ook van jou. Hij laat je ook ervaren hoe het voelt om succes te hebben en dat daar wel hard voor gewerkt moet worden, zowel mentaal als fysiek.
Angeli Van BergenBekend van Obese (RTL4)
en dit heeft er toe geleid dat ik nu na 7 maanden na mijn eerste training de weegschaal inmiddels op 109.3 heb zien staan.
Herman TeeuwenEigenaar Sport2000
Bekijk

Facebook Posts

Wij zijn enorm trots dat we als eerste sportstudio in gemeente Oss ELX Pro kunnen aanbieden. Lid of geen lid, voor iedereen binnen handbereik👍🏼

ELX Pro – Protein Water is ontstaan vanuit de sport. Als sporters konden we alleen gebruik maken van water, proteïne shakes en high energy (suiker) drinks. We vinden dat het ook mogelijk moet zijn om na het sporten een lekkere, dorstlessende, suikervrije en kant en klare spierhersteldrank te nemen. Na jaren van onderzoek en testen is het gelukt om een formule te ontwikkelen voor een heldere, dorstlessende en lekkere proteïnedrank: ELX Pro – Protein Water.
Met ELX Pro – Protein Water hebben we de meest innovatieve en effectieve hersteldrank in de markt ontwikkeld. Het is nu voor iedereen, sporters en niet-sporters, mogelijk om op een prettige en makkelijke manier te herstellen. En door beter en sneller je spieren te herstellen, voel je je fitter en zit je lekkerder in je vel. Het vergroten van sportplezier en dagelijks functioneren door beter spierherstel is onze missie.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Met alle perikelen rondom de verbouwing en uitbereiding van onze zaak zou je bijna vergeten dat we natuurlijk staan voor de persoonlijke begeleiding van mensen bij het verbeteren van hun levensstijl en behalen van hun doelen. We richten ons op beweging, voeding en het mentale welzijn.
Met begeleiding van onze deskundige coaches/personal trainers zal dat helemaal goed komen.
Nieuwsgierig: maak een geheel vrijblijvende afspraak via onze website voor een informatief gesprek.
www.tripodtraining.nl
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Blij en trots presenteren we hier het eindresultaat van onze "nieuwe zaal". Geheel in de stijl die inmiddels velen van Tripod Training kennen. De eerste try-outs van onze Yogalessen en Barre-workouts hebben we inmiddels gehad. Wil jij ook een GRATIS Hatha Yoga les of Barre-workout proberen? Geef je dan op via onze website www.tripodtraining.nl. Tot snel! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Aandacht kost kracht - Leren mag leuk zijn - Persoonlijk en vertrouwelijk - Verandering kost kracht - Enjoy the moment! Niet zomaar wat citaten, maar citaten die inhoud hebben. Inhoud waar Ellen ter Horst samen met jou mee de diepte in gaat. Met haar mindset trainingen maakt zij de driepoot van Tripod Training compleet. Zie hier wie Ellen is en wat ze voor jou kan betekenen. Voor meer informatie kijk op tripodtraining.nl/aanbod/mindset-training-particulier/ ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

*REMINDER*

Wil je zelf ervaren hoe onze nieuwe work-outs in onze fonkelnieuwe zaal worden geven, schrijf je dan snel in voor een GRATIS try-out via www.tripodtraining.nl.

LET OP: VOL=VOL!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook