Evenwichtig leven

Een gezonde, evenwichtige levensstijl bereik je niet zomaar. In de Tripod training richten we ons op drie belangrijke elementen van een gezond leven: voeding, beweging en beleving. Net zoals bij een echte tripod (driepoot) moet de balans tussen die elementen kloppen. Is één van de drie uit balans, dan verlies je het evenwicht.

Heb jij
het lef?

Om te werken aan een evenwichtige levensstijl heb je durf nodig. Lef. De wil om te veranderen.
• Durf jij je eetgewoontes kritisch te bekijken (en te veranderen)?
• Heb je het lef tijdens een training uit je comfortzone te komen?
• Wil je actief werken aan een betere levensstijl?

Persoonlijk plan

Heb je drie keer volmondig ‘ja’ gezegd? Dan sta je er vanaf nu niet meer alleen voor. Zodra je met je personal trainer aan de slag gaat, krijg je een duidelijk doel voor ogen. Een persoonlijk plan van aanpak. Met trainingsmomenten, maar ook met mentale uitdagingen. Het resultaat bepaal je uiteindelijk zelf; je personal trainer legt de basis. Hij is er om je te begeleiden en je op moeilijke momenten te motiveren.

Onze werkwijze

Kennismaking

De samenwerking met Tripod Training begint met een uitgebreide kennismaking. In dat eerste gesprek met personal trainer bespreek je je sportieve en lichamelijke conditie. Ook je gezondheidsprofiel komt aan bod, net als je huidige levensstijl.

Korte tests

Daarna volgt een serie korte tests. De gegevens die dat oplevert, vormen de basis voor jouw persoonlijke plan van aanpak. Je geeft daarin verder aan wat je wilt bereiken, hoe je dat voor je ziet en in welk tempo dat gebeurt.

De Tripod

De tripod (driepoot) voeding-beweging-beleving speelt in jouw persoonlijke plan van aanpak een belangrijke rol.
• Voeding. Diëten helpen, maar zijn niet heilig.
• Beweging. Je gaat calorieën verbranden! Welke sport past goed bij jou?
• Beleving. De boog kan niet altijd strak gespannen staan. Hoe houden we de moed erin?

Succesverhalen

Coert stelt duidelijk de doelen, waar hij voor gaat en verwacht dat dan ook van jou. Hij laat je ook ervaren hoe het voelt om succes te hebben en dat daar wel hard voor gewerkt moet worden, zowel mentaal als fysiek.
Angeli Van BergenBekend van Obese (RTL4)
en dit heeft er toe geleid dat ik nu na 7 maanden na mijn eerste training de weegschaal inmiddels op 109.3 heb zien staan.
Herman TeeuwenEigenaar Sport2000