Beactiveday

Gratis health check

Wij bieden gratis health checks aan voor inwoners uit Oss en omstreken tijdens de nationale #beactiveday. Tripod is er om jou te helpen. Tijdens deze 20 minuten check bij ons op locatie krijg jij inzicht in je fysieke- en mentale gezondheid en je huidige leefstijl. Vervolgens ontvang je van ons een persoonlijk advies & bruikbare tips. Kortom, geen verkooppraatjes maar een vrijblijvende kans om inzicht te krijgen in je gezondheid van experts.

  • 20 minuten check
  • We meten o.a. je BMI, gewicht, vet- en spierpercentage, bloeddruk, saturatie, middelomvang en piek flow
  • Hoe staat het met je huidige beweeg- en voedingspatronen?
  • Hoe gaat het met je mentale gezondheid?
  • Ontvang inzicht in je gezondheid, een persoonlijk advies en bruikbare tips

Klik hier om je health check in te plannen.

Wil jij niet alleen advies en inzicht krijgen in je gezondheid, maar er ook meteen werk van maken? Kijk wat onze personal trainers en coaches voor jou kunnen betekenen.

 

 

 

Meer informatie over de health check in Oss

Hoe ziet de health check eruit?

De health check (20min) vindt in onze studio plaats op een datum en tijdstip naar keuze. Je wordt ontvangen door een van onze coaches.

We starten de health check met de metingen. Zo meten we o.a. je gewicht, BMI, spier- en vetpercentage, bloeddruk, saturatie, middelomvang, en meer. Vervolgens zullen we met je bespreken wat dit betekent voor je gezondheid.

Ook bespreken we je huidige leefstijl. Hoe vaak beweeg je en hoe gaat het met voeding? Deze gegevens helpen ons om een goed advies te kunnen geven. Uiteraard is mentale gezondheid ook erg belangrijk. Dit wordt ook meegenomen in de check. Ook op mentaal vlak kunnen onze coaches hulp en advies bieden.

Tot slot eindigen we met een persoonlijk advies en bruikbare tips die je meteen kan toepassen.

Health check inplannen

Waarom bieden jullie gratis health checks aan?

Tijdens de Europese week van de sport organiseert de Nederlandse fitnessbranche #Beactiveday. Dit is een landelijke open dag met gratis fitnessactiviteiten door heel Nederland.

Op deze dag wordt de sport geviert en gepromotoot. Wij willen hier graag ons steentje aan bijdragen. Dit doen wij door gratis health checks aan te bieden aan de inwoners van Oss en omstreken. Zo kan iedereen inzicht krijgen in zijn gezondheid en leefstijl.

Health check inplannen

Plan hier je health check in

Vul hieronder het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de health check in te plannen. Je kan ook zelf contact met ons opnemen via (0412) 85 08 36 of info@tripodtraining.nl.

    Zou je alles met een * in willen vullen? Dan kunnen we je beter helpen. We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen.