Combi abonnement

Zet jezelf op de eerste plaats deze laatste maanden van het jaar! Dit abonnement start op 1 oktober en loopt tot 31 januari 2024. Combineer personal training en groepstrainingen voor 219 euro per maand.

 • Voeg structuur toe aan je routine
 • Ervaar de balans tussen personal training en groepstrainingen
 • Werk aan je persoonlijke en gezondheidsdoelen
 • Blijf gemotiveerd en gefocust

Een frisse start in de laatste maanden van 2023!

De laatste maanden van het jaar kunnen vaak hectisch en overweldigend aanvoelen. Zowel in het zakenleven als persoonlijk. Tussen het afronden van projecten en het voorbereiden op de feestdagen, is het makkelijk om jezelf en je gezondheid op de tweede plaats te zetten. Maar wat als je deze periode anders zou benaderen? Wat als je de laatste maanden van 2023 zou ingaan met een hernieuwde focus op jezelf, je doelen en je welzijn?

Met ons unieke combi-abonnement van personal training en groepstraining, bieden we je de kans om met kracht, helderheid en vitaliteit het nieuwe jaar in te stappen. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een balans tussen werk en welzijn, of iemand die gewoon een beetje meer structuur nodig heeft – dit is jouw moment om te starten. Wacht niet op een nieuw jaar. Begin nu met een nieuw jij.

 

Wat biedt dit combi-abonnement?

 • Persoonlijke aandacht: Om de week heb je een personal training sessies met je eigen personal trainer. Zo ben je verzekerd van een training op maat, volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen.
 • Diversiteit in groepstraining: Elke week kun je kiezen uit diverse groepstrainingen zoals Pilates, small group, bootcamp, barre workout en boksfit training. Variatie houdt je gemotiveerd en zorgt voor een uitgebalanceerde fysieke ontwikkeling.
 • Voedingsadvies: Naast fysieke training krijg je tijdens je personal training sessies ook begeleiding en advies op het gebied van voeding.
 • Stok achter de deur: De regelmaat van de sessies zorgt voor een vast ritme en commitment, waardoor de kans groter is dat je je doelen daadwerkelijk bereikt.
 • Community: Word deel van een community van gelijkgestemden die elkaar steunen en motiveren. Samen trainen kan vaak net dat extra zetje geven.
 • Flexibiliteit: Met keuze uit verschillende trainingstijden en -dagen, past het abonnement zich aan jouw schema aan, en niet andersom.
 • Duur: Committeer jezelf voor 4 maanden aan je gezondheid en welzijn, een perfecte periode om daadwerkelijke vooruitgang te zien en te voelen.

Voor wie?

Dit combi-abonnement is ideaal voor:

 • Ondernemers met een druk schema: In de wereld van ondernemerschap is tijd waardevol. Ons programma is speciaal ontworpen voor ondernemers die een drukke agenda hebben, maar die hun gezondheid en welzijn niet willen verwaarlozen.
 • Iedereen die op zoek is naar balans: Of je nu in een corporate omgeving werkt of een flexibele baan hebt, de uitdagingen van het dagelijkse leven kunnen overweldigend zijn. Ons programma helpt professionals een balans te vinden tussen hun carrière en gezondheid.
 • Beginners die structuur nodig hebben: Als je net begint met fitness, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Ons combi-abonnement biedt de perfecte structuur om je op weg te helpen, met begeleide personal trainingssessies en groepstrainingen die je stap voor stap introduceren in de wereld van fitness.
 • Fitness enthousiastelingen op zoek naar variatie: Voor degenen die al een tijdje trainen, kan ons programma die broodnodige variatie bieden om plateau-effecten te voorkomen en je training naar een hoger niveau te tillen.
 • Iedereen die richting en motivatie nodig heeft in de laatste maanden: Terwijl het jaar naar zijn einde neigt, kan het een uitdaging zijn om vast te houden aan routines of om nieuwe te starten. Of je nu zoekt naar een manier om de hectiek van de afgelopen maanden te overwinnen, jezelf voor te bereiden op de feestdagen, of simpelweg de behoefte voelt om je leven weer op de rit te krijgen, ons programma is speciaal ontworpen om je door deze cruciale periode te begeleiden en je de motivatie en structuur te bieden die je nodig hebt.

Wat ga je leren?

 • Het stellen én behalen van realistische doelen: Ons programma begint met het fundament: het stellen van haalbare doelen. Je leert hoe je duidelijke, meetbare doelen opstelt die zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en ambities. Daarnaast krijg je de tools en ondersteuning die nodig zijn om die doelen daadwerkelijk te realiseren, zodat je niet alleen droomt, maar ook doet.
 • Technieken voor stressmanagement: De moderne wereld is hectisch en stressvol. Tijdens onze sessies maak je kennis met bewezen technieken om stress te beheersen, zoals ademhalingsoefeningen, mindfulness en ontspanningsstrategieën. Je leert niet alleen hoe je directe spanning verlicht, maar ook hoe je op de lange termijn een rustigere en meer gecentreerde levensstijl kunt leiden.
 • Nieuwe inzichten in voeding: Voeding is een essentieel onderdeel van welzijn. Je krijgt begeleiding in de basisprincipes van gezonde voeding, leert over macro- en micronutriënten en ontdekt hoe je maaltijdplannen kunt samenstellen die je energie geven en je fitnessdoelen ondersteunen. Het gaat niet om strenge diëten, maar om het maken van geïnformeerde en duurzame keuzes.
 • Effectieve sportroutines: Of je nu nieuw bent in de wereld van fitness of al jaren traint, er zijn altijd nieuwe dingen te leren. Je maakt kennis met de nieuwste trainingsmethoden en technieken, leert over het belang van variatie in je routine en krijgt begeleiding in oefeningen die specifiek zijn afgestemd op jouw lichaam en doelen. Dit alles zorgt voor een effectievere en veiligere work-out.

Kosten

Investeer in jezelf

Begin jouw reis naar een betere gezondheid en welzijn met een investering van slechts €219,- per maand. Dit traject, speciaal ontworpen om je door de laatste maanden van het jaar te begeleiden, duurt 4 maanden.

Dit programma is exclusief beschikbaar van 1 oktober tot en met 31 januari 2024. Mis deze kans niet om jezelf te transformeren!

Het programma is inclusief:

 • Om de week personal training: Een-op-een begeleiding om je doelen te versnellen en je techniek te perfectioneren.
 • Wekelijkse groepstraining: Kies elke week uit diverse trainingsopties zoals Pilates, small group, bootcamp, barre workout en boksfit training.
 • 4 maanden begeleiding: Dit traject is specifiek ontworpen om je te ondersteunen en te motiveren gedurende de laatste maanden van het jaar.

Personaliseer jouw ervaring: Wij begrijpen dat iedereen uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we extra opties aan voor diegenen die hun ervaring willen intensiveren:

 • Kies voor onbeperkt freechoice groepstrainingen in plaats van slechts één keer per week.
 • Verlang je naar meer persoonlijke aandacht? Upgrade dan naar wekelijkse personal trainingssessies in plaats van om de week

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

De laatste maanden van het jaar zijn dé kans om jezelf opnieuw uit te vinden. Wil je meer weten? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontvang alle informatie die je nodig hebt.