Reset your life

Combinatie programma

Heb jij last van slaapproblemen, kortademigheid of voel je je vaak overweldigd? Worstel je met gewichtsproblemen of een constante vermoeidheid die je dagelijkse leven beïnvloedt?

Het is tijd om de controle terug te pakken en dit jaar jouw goede voornemens écht werkelijkheid te maken.

 • Allesomvattend 6 maanden programma
 • Afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelstellingen
 • Ervaar de balans tussen personal training en groepstrainingen
 • Je stok achter de deur om je doelen te behalen
 • Je eigen personal coach die altijd beschikbaar is
 • Ontvang uitgebreide begeleiding, opdrachten en huiswerk op het gebied van voeding, leefstijl, en meer.

Zet je fitnessdoelen in een hogere versnelling met ons nieuwe combinatieprogramma. Onze innovatieve benadering combineert de personalisatie van individuele training met de dynamiek en het plezier van groepstrainingen.

Of je nu een drukke ondernemer bent die zoekt naar flexibiliteit of iemand die verlangt naar een uitgebalanceerd en gestructureerd trainingsregime, dit programma is ontworpen om jouw unieke levensstijl te ondersteunen.

Laat ons je helpen om niet alleen je fysieke kracht, maar ook je mentale veerkracht te versterken.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

 • Persoonlijke aandacht: 1x per twee weken heb je een personal training sessies met je eigen personal trainer. Zo ben je verzekerd van een training op maat, volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen.
 • Groepstrainingen: elke week kun je kiezen uit diverse groepstrainingen: Pilates, small groups, bootcamp, barre workout, open gym en boksfit.
 • We gaan verder dan alleen training: ontvang uitgebreide begeleiding op het gebied van voeding, leefstijl, en meer.
 • Stok achter de deur: met opdrachten, huiswerk en een coach die 24/7 beschikbaar is, sta je er nooit alleen voor.
 • Community: word onderdeel van een community van gelijkgestemden die elkaar steunen en motiveren.

Ja, ik wil starten!

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

Je bent altijd druk en hebt jezelf niet op nr. 1 staan

Je bent altijd druk en hebt jezelf niet op nr. 1 staan

Stel je voor: je bent een drukbezette professional, altijd bezig. Je dagen zijn een wervelwind van telefoontjes, e-mails en meetings. Tijd voor jezelf? Bijna onmogelijk. Maar, er is hoop! Ons programma is jouw redding. Perfect voor de drukke levensstijl, het biedt flexibele en effectieve oplossingen. Zo kun je toch aan je gezondheid werken, zonder je agenda overhoop te gooien. Kortom, het past perfect bij jouw hectische leven.

Je bent op zoek naar één allesomvattend programma

Je bent op zoek naar één allesomvattend programma

Stel je voor: je zoekt een alles-in-één programma dat je niet alleen fitter maakt, maar je leven verandert. Bij ons vind je die balans in training, voeding, en levensstijl. Wij bieden méér dan fitness; het is een totaalpakket voor jouw welzijn. Met persoonlijke coaching en groepslessen ondersteunen we je op elk vlak. Voedingsadvies, levensstijlcoaching – wij zorgen voor harmonie tussen lichaam en geest. Kortom, het is jouw route naar een gezonder, gelukkiger leven.

Je bent op zoek naar structuur en een stok achter de deur

Je bent op zoek naar structuur en een stok achter de deur

Stel je voor: je begint net aan je fitnessreis of zoekt naar een vaste structuur. In ons programma bieden we persoonlijke begeleiding en groepstrainingen, aangepast aan jouw niveau en behoeften. Voor beginners bieden we een duidelijk pad en ondersteuning, zodat je je zelfverzekerd voelt in elke stap die je zet. Ervaren sporters vinden bij ons de uitdaging en variatie die nodig zijn om gemotiveerd te blijven, van het managen van dagelijkse stress tot het vinden van een betere balans in je leven.

Personal Training Oss | Tripod
5.0
Gebaseerd op 40 beoordelingen
powered by Google
Wino JansenWino Jansen
09:45 26 Aug 23
Uitstekende sfeer, professionele coaches, ze weten echt waar ze het over hebben.
Trudis BaartTrudis Baart
21:50 29 Jul 23
Toptrainers: deskundig en professioneel
Chris BurgersChris Burgers
08:47 21 Nov 22
Glenn DeSantisGlenn DeSantis
16:13 04 Oct 22
Milou was geweldig 👍
Carola van NiftrikCarola van Niftrik
15:29 24 Jul 22
MiriamMiriam
07:48 19 Jul 22
Je krijgt goede enthousiaste begeleiding! Er zijn daar veel mogelijkheden met een duidelijk persoonlijk advies! Er wordt veel op FB geplaatst waardoor je de personeelsleden en apparaten al goed kunt leren kennen, aanrader👍
Wil van DoleweerdWil van Doleweerd
13:04 05 Jul 22
Het is een hele goede sportschool maar ik was er niet om te sporten .
Lisette van AmstelLisette van Amstel
14:09 10 Jun 22
Een jaar geleden hier gestart, na/met een blessure. De koffie is heerlijk….en de personal training super goed op het individu afgestemd. Er wordt steeds gekeken naar mogelijkheden en grenzen verleggen. Daarnaast zijn de groepstrainingen ook echt aan te raden: samen zweten lachen. Een fijne plek om aan jezelf te werken.
Sharon ElshofSharon Elshof
09:39 18 May 22
Fijne sportstudio. Iedereen is welkom om zijn doelen te behalen onder professionele begeleiding.
js_loader

Waar gaan je mee helpen?

 • Het stellen én behalen van realistische doelen: ons programma begint met het fundament: het stellen van haalbare doelen. Je leert hoe je duidelijke, meetbare doelen opstelt die zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en ambities. Daarnaast krijg je de tools en ondersteuning die nodig zijn om die doelen daadwerkelijk te realiseren, zodat je niet alleen droomt, maar ook doet.
 • Technieken voor stressmanagement: de wereld van vandaag is hectisch en stressvol. Tijdens onze sessies maak je kennis met bewezen technieken om stress te beheersen, zoals ademhalingsoefeningen, mindfulness en ontspanningsstrategieën. Je leert niet alleen hoe je directe spanning verlicht, maar ook hoe je op de lange termijn een rustigere en meer gecentreerde levensstijl kunt leiden.
 • Nieuwe inzichten in voeding: je krijgt begeleiding in de basisprincipes van gezonde voeding, leert over macro- en micronutriënten en ontdekt hoe je maaltijdplannen kunt samenstellen die je energie geven en je fitnessdoelen ondersteunen. Het gaat niet om strenge diëten, maar om het maken van geïnformeerde en duurzame keuzes.
 • Effectieve sportroutines: of je nu nieuw bent in de wereld van fitness of al jaren traint, er zijn altijd nieuwe dingen te leren. Je maakt kennis met de nieuwste trainingsmethoden en technieken, leert over het belang van variatie in je routine en krijgt begeleiding in oefeningen die specifiek zijn afgestemd op jouw lichaam en doelen. Dit alles zorgt voor een effectievere en veiligere work-out.

Ja, ik wil starten!

ZET NU DE EERSTE STAP

Wil je meer weten over het combinatie-programma, de mogelijkheden of je direct aanmelden? Bel of mail ons of vul het formulier hieronder in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Nog even in het kort

  Het combinatieprogramma is inclusief:

  • Aan de slag met je eigen personal trainer en coach
  • 1x per twee weken personal training
  • Wekelijks deelnemen aan groepstrainingen
  • Opdrachten, huiswerk en begeleiding op het gebied van training, voeding en leefstijl.
  • Een coach die 24/7 beschikbaar is
  • 6 maanden begeleiding

  Extra opties voor personalisatie van jouw ervaring. Want wij begrijpen dat iedereen uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom hebben we extra opties voor diegenen die hun programma willen intensiveren:

  • Optie tot onbeperkt deelnemen aan freechoice groepstrainingen
  • Upgrade naar wekelijks personal training

  Dit programma is vanaf €222,- per maand.

  Ja, ik wil starten!