Fitness voor vrouwen in Oss

Barre Work-out

Fitness aan de barre, met ballet als inspiratie. Dat is Barre Work-out, speciaal ontwikkeld voor vrouwen die op een leuke manier in groepsverband in Oss willen bewegen. Met zichtbaar resultaat, want deze elegante trainingsmethode zorgt voor een stabieler, sterker en strakker lichaam.

Met de barre binnen handbereik ga je aan de slag met een grote variatie aan oefeningen. Daarbij ligt de nadruk op het verstevigen van je bil-, buik- en beenspieren, en het versterken van je core stability. Kortom: alle thema’s die belangrijk zijn bij het opbouwen van een stabiel, sterk en strak lichaam.

Na één les begrijp je al waarom deze elegante
trainingsmethode de wereld verovert

Barre work-out is de fitness groepsles voor vrouwen in Oss gebaseerd op ballet, yoga en pilates.

Fitness in groepsverband voor vrouwen in Oss

Dat alles doe je op muziek, onder de bezielende leiding van Cocky. Als gediplomeerde Barre Work-out-trainer weet zij je als geen ander te prikkelen om het beste in jezelf naar boven te halen. Neem van ons aan: na één les begrijp je al waarom deze elegante trainingsmethode de wereld verovert.

Voordelen van Barre Work-out

De Barre Work-out is een zeer effectieve training. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van geïsoleerde, kleine bewegingen. Door deze kleine bewegingen kan je houdingen langer aannemen, waardoor de spieren gespannen blijven. Tijdens de Barre Work-out werken we met hoge herhalingen en lage gewichten en trainen we de langzame spiervezels die het uithoudingsvermogen van je spieren versterken.

Het is een lage intensiteit training. Hierdoor is de kans op blessures klein. Bovendien worden de spiervezels getraind zonder de pezen en aanhechtingen te belasten. Daarnaast trainen we ook je flexibiliteit, coördinatie en verbeteren we je houding.

groepstraining oss small group training barre work-out ballet

Deze groepstraining is geschikt voor ieder niveau. Hoewel de naam afstamt van ballet en de barre, hoef je geen ballerina te zijn om aan deze les mee te kunnen doen. Tijdens de training worden vloeiende bewegingen afgewisseld met krachtoefeningen.

Trainingstijden

Maandag 20:00 – 21:00 uur

Graag een proefles Barre Work-out meedoen?

Meld je hieronder aan voor een proefles barre work-out in Oss en ervaar wat barre work-out voor je lichaam kan betekenen.

Wil je gezellig in groepsverband bewegen én ervaren wat de Barre Work-out voor je lichaam kan betekenen? Neem contact met ons op voor het inplannen van een groepsles.

Ja, ik wil een gratis proefles volgen

Onze trainers

Onze specialisten helpen jou bij Barre Work-out!

Bridget Looijmans

Bridget
Looijmans

Wie is Bridget?