Authentieke Pilates heren

Zoek je een ontspannen work-out waarmee je stiekem veel fitnessdoelen bereikt? Dan is Pilates jou op het lijf geschreven. Op een trainingsmat voer je een breed scala aan oefeningen uit, veelal met je eigen lichaamsgewicht. Daardoor lijkt de intensiteit relatief licht, maar de opbrengst is enorm.

Meer lenigheid, een sterkere core en een optimale spierbalans… Pilates is een work-out die je veel oplevert. Doordat je vanuit verschillende invalshoeken met je eigen lichaamsgewicht werkt, train je functioneel en effectief. Je niveau doet er niet toe, want je bepaalt je eigen grenzen.

Je niveau doet er niet toe, want je
bepaalt je eigen grenzen

Ook mentale rust

Trainingstijden

Vrijdag 08:00 – 09:00 uur

De lessen Pilates vinden plaats in een ongedwongen en ontspannen sfeer, met soms een uitstapje naar meditatie. Dat zorgt niet alleen voor lichamelijke progressie, maar ook voor mentale rust. Het is veelzeggend dat mensen die eenmaal met deze work-out beginnen, er bijna nooit mee stoppen.

Graag een proefles Pilates meedoen in Oss of meer informatie ontvangen?

Wil jij ervaren wat een authentieke Pilates les voor heren in Oss voor jouw lichaam én mentale gezondheid kan betekenen? Meld je dan hieronder aan voor een gratis proefles.

Ja, ik wil een gratis proefles volgen

Onze trainers

Onze specialisten helpen jou bij Authentieke Pilates heren!

Cocky de Otter

Cocky
de Otter

Wie is Cocky?