Small Group Training Scholieren

Veel scholieren sporten onvoldoende. Of ze doen het wel, maar op een ongezonde manier. Daarom hebben we Small Group Training Scholieren ontwikkeld: een groepstraining voor jongeren van 14 tot 20 jaar. Een programma dat zowel fysiek als mentaal heel veel oplevert.

Samen met hun leeftijdsgenoten gaan de scholieren aan de slag met een breed scala aan oefeningen. Daarbij staat hun persoonlijke ontwikkeling centraal: zowel lichamelijk als mentaal. Trainer Yannick laat namelijk geen kans onbenut om ook gezondheidsthema’s als slaap en voeding te bespreken. Maar altijd op een toegankelijke manier!

Jongeren ontwikkelen zich in de
breedste zin van het woord

Wilt jouw zoon of dochter graag naar de sportschool maar vindt jij dat als ouder erg spannend? Wilt jouw zoon of dochter meer leren over krachttraining, goed leren bewegen of beter willen presteren tijdens de hockey of voetbal trainingen? Dan zijn de small group trainingen voor jongeren wellicht iets voor hem/haar!

Elke woensdagavond van 17:00-18:00 small group voor jongeren

Jongerenthema’s

Elke training duurt een uur. De focus ligt op het opbouwen van spieren en een goede conditie. Het laatste kwartier is bedoeld voor open gesprekken over thema’s die voor de jongeren belangrijk zijn, zoals de invloed van social media. Hierdoor ontwikkelen ze zich in de breedste zin van het woord.

Kosten

Maandelijks opzegbaar: 1 x per week: € 41,20 en jaarlijks opzegbaar: € 37,77
Maandelijks opzegbaar: onbeperkt: € 75,10 en jaarlijks opzegbaar: € 69,-

Graag een proefles meedoen of meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze trainers

Onze specialisten helpen jou bij Small Group Training Scholieren!

Coert van Roessel

Coert
van Roessel

Wie is Coert?
Yannick van Roessel

Yannick
van Roessel

Wie is Yannick?
Luuk van Hulst

Luuk
van Hulst

Wie is Luuk?
Lloyd Leijtens

Lloyd
Leijtens

Wie is Lloyd?