Trainen bij Tripod Training
resulteert in succes!

Het verhaal van ondernemer Rick van Boekel

Rick van Boekel, succesvol ondernemer van Airbridge, heeft een passie voor welzijn die hem naar Tripod Training bracht. Voor hem gaat ‘in shape’ blijven verder dan fysieke fitheid; het omarmt ook mentaal welzijn. Bij Tripod ervaart hij een uniek communitygevoel. Ontdek hoe Rick balans vindt tussen zakelijk succes en persoonlijke gezondheid.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Ondernemer Willem-Jan Derijks 

Willem-Jan Derijks, eigenaar van ‘Derijks Mooi Werken’, is sinds 2016 een toegewijd lid van Tripod Training. Zijn fitnessreis begon met de ambitie om af te vallen en fit te worden. Nu, fitter en vitaler dan ooit, deelt hij zijn ervaringen en de meerwaarde van Tripod Training. Ontdek hoe Willem-Jan balans vindt tussen ondernemerschap en vitaliteit.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van ondernemer Bennie van Zandvoort

Bennie van Zandvoort, het drijvende kracht achter Zandvoort Legal in Oss, kijkt verder dan alleen zaken doen. Hij erkent het belang van een fit en gezond team voor het succes van zijn advocatenkantoor. Door gezamenlijk te sporten, bevordert hij teamgeest, welzijn en verbondenheid. Duik dieper in het verhaal van Bennie en ontdek zijn unieke benadering van teambuilding en welzijn.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van ondernemer Joost Noz

Joost Noz, mede-eigenaar van Dipac Verpakkingen, heeft meer op zijn agenda dan alleen zaken. Bij Tripod Training vond hij een passie voor fitness en welzijn. Met duidelijke doelen begon zijn reis naar een gezondere levensstijl. Ontdek zijn verhaal en hoe hij balans vindt tussen werk en welzijn.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Ondernemer Hans Belt

Hans Belt, een dynamische ondernemer met twee bedrijven, heeft een duidelijke visie op gezondheid en welzijn. Bij Tripod Training vindt hij de perfecte balans tussen fitness en plezier. Zijn aanpak gaat verder dan alleen lichamelijke fitheid; het draait om een evenwichtige levensstijl. Duik dieper in Hans’ verhaal en ontdek zijn unieke kijk op gezond leven en ondernemen.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Ondernemer Peter Taylor Parkins

Peter Taylor Parkins, het brein achter Claeren registermakelaars in assurantiën, zocht meer dan alleen een reguliere sportschool. Bij Tripod Training vond hij een plek waar fitheid en gezelligheid samenkomen. Zijn reis naar fitheid bracht hernieuwde energie en een gemeenschapsgevoel. Ontdek Peter’s verhaal en zijn unieke kijk op trainen met plezier.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Ondernemer Rob van Heugten

Rob van Heugten, de ondernemende kracht achter zijn assurantiekantoor, streeft naar balans in zowel zaken als welzijn. Bij Tripod Training zoekt hij naar fitheid en gewichtsbeheersing. Ondanks de uitdagingen van een ondernemersleefstijl, vindt hij steun en begeleiding bij Tripod. Duik in Rob’s verhaal en ontdek zijn reis naar een gezonder leven.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van ondernemer Jean-Marie Wijman

Jean-Marie Wijman, managing partner bij Apicem Investements, ziet sport als een cruciale tegenhanger van zijn zittende beroep. Bij Tripod Training vindt hij niet alleen fysieke fitheid maar ook geestelijke ontspanning. Ondanks zijn drukke agenda, put hij energie uit elke trainingssessie. Duik in Jean-Marie’s verhaal en ontdek hoe hij balans vindt tussen werk en welzijn.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van ondernemer Eric Rassaerts

Eric Rassaerts, mede-eigenaar van prominente horecazaken, heeft bij Tripod Training een oase van fitheid en welzijn ontdekt. Tussen de drukte van zijn ondernemingen vindt hij tijd om zichzelf op te laden. Zijn geheim? De endorfine boost die elke training hem biedt, waardoor hij zich niet alleen fysiek, maar ook mentaal gelukkiger voelt.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van ondernemer Odette Grundeken

Odette Grundeken, notaris bij PPH notarissen, ziet sporten als meer dan alleen fysieke activiteit. Voor haar is het een middel om vitaliteit te bevorderen en haar team dichter bij elkaar te brengen. Bij Tripod Training vindt ze de perfecte mix van teambuilding en welzijn. Haar visie? Verbinden en vitaliseren.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van ondernemer Peter Megens

Perry Megens heeft zijn eigen installatiebedrijf en zet zijn energie en vitaliteit centraal. Bij Tripod Training vindt hij de perfecte balans tussen fitheid en stressvermindering. Deze combinatie resulteert in een opmerkelijke toename van zakelijke en persoonlijke energie. Perry’s advies? Duik in de wereld van Tripod en voel het verschil.

Lees het hele verhaal

Jouw succesverhaal ook hier?

Neem contact met ons op