Personal coaching

Is het tijd voor duurzame verandering? Waardoor je niet alleen vandaag en morgen gezonder leeft, maar ook op de lange termijn? Dan is het tijd voor personal coaching. De personal coaches van Tripod in Oss coachen je hoogstpersoonlijk naar een sterk lichaam, een goed voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

 • Persoonlijk plan met holistische aanpak
 • Fitter en gezonder op jouw manier
 • Combinatie van training, voeding en leefstijl
 • Gecertificeerde personal coaches
 • Resultaat op de korte én lange termijn

Personal coaching gaat verder dan personal training. We stellen namelijk niet alleen een persoonlijk trainings- en voedingsplan voor je samen, maar coachen je ook bij andere factoren, zoals stress, spanningen en slaapproblemen.

Ook die factoren bepalen namelijk of je lekker in je vel zit en eruit haalt wat eruit te halen valt. Alleen trainen kan heel lekker zijn, maar het is meestal niet voldoende om duurzame resultaten te boeken. Daarom gaan we samen aan de slag met het complete plaatje. Bovendien zetten we je aan het werk met opdrachten voor thuis!

Ik wil graag begeleiding bij

Wat is jouw doel?

In onze studio in Oss bieden we een veilige en inclusieve omgeving waarin beginners en topsporters respectvol naast elkaar trainen. Wat hen verenigt, is de keuze om onder professionele begeleiding hun persoonlijke doelen na te streven én te behalen. Of je nu net begint met sporten of al jarenlang een atleet bent, we bieden trainingen en programma’s die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften:

 • Aankomen
 • Afvallen
 • Conditie verbeteren
 • Sterker worden
 • Fitter worden
 • Revalidatie (na blessure)
 • Corona-herstel
 • Shapen
 • Topsport

Neem contact op

Gecertificeerde personal coaches in Oss

Bij onze studio worden onze Personal Coaches zorgvuldig geselecteerd en getraind om je te voorzien van een persoonlijk coaching programma dat aansluit op je levensstijl en doelen. Onze Personal Coaches zijn gecertificeerde professionals die over de vaardigheden en kennis beschikken om je te helpen je beste zelf te worden.

Onze Personal Coaches richten zich op jouw individuele behoeften, zodat je het meeste uit je coaching programma kunt halen. Ze werken met je samen om je specifieke doelen te identificeren en stellen een op maat gemaakt plan op om deze te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat onze gecertificeerde Personal Coaches voor jou kunnen betekenen.

Wil jij je doelen behalen?

Neem contact op

Dit gaan we doen

Training

Goed bewegen betekent voor iedereen iets anders. Bovendien heeft elke sporter zijn of haar eigen doel. We beginnen dan ook met het opstellen van een persoonlijk trainingsplan met gevarieerde trainingsvormen die je (deels) ook thuis kunt uitvoeren.

Tijdens je trainingen in onze studio in Oss leren we je zorgvuldig hoe je je oefeningen het beste kunt uitvoeren. Daardoor ga je effectiever trainen, verklein je de kans op blessures en haal je je doelen eerder.

En daarna? Daarna ga je thuis aan de slag! Maar wees gerust: we heten niet voor niets ‘coaches’. We adviseren je, maken schema’s en zijn bereikbaar voor als je een vraag hebt.

Voeding

Personal training en voeding gaan hand in hand met elkaar. Naast een persoonlijk trainingsschema maken we daarom een voedingsplan op maat. Dit stemmen we uiteraard af op je trainingsschema, zodat training en voeding elkaar versterken.

Bovendien leggen we je uit wat goed voor je is en waarom dat zo is. Ons doel is namelijk dat je niet alleen vandaag en morgen het juiste eet en drinkt, maar ook de rest van je leven.

Beleving

Beginnen is niet moeilijk. Volhouden wel. Ténzij je goede personal trainers hebt natuurlijk. Wij verstaan de kunst om jou maximaal te motiveren, op een manier die bij jou past.

Dat doen we door sámen met jou je doelen na te streven. Ook zorgen we ervoor dat je realistische doelen stelt en die ook behaalt. Niets zo verslavend als succes! Ook zul je merken dat beleving heel veel kan doen. Wel zo fijn dus dat er in onze studio in Oss een aangename positieve vibe hangt.

Neem contact op

Personal coach voor duo’s

Bij onze lifestyle studio bieden we ook personal coaching voor duo’s aan. Als je samen met een vriend, partner of familielid wilt trainen, dan is duo coaching een perfecte optie. Tijdens duo coaching worden jij en je partner begeleid door een ervaren personal coach die jullie persoonlijke doelen identificeert en een op maat gemaakt trainingsplan opstelt om deze te bereiken.

Duo coaching is een geweldige manier om elkaar gemotiveerd te houden en het beste in elkaar naar boven te halen. Door samen te trainen, pept je elkaar op en blijf je gemotiveerd om je doelen te bereiken.

Neem contact op

Ga jij voor duurzaam resultaat?

Neem contact met ons op