Personal coaching

Is het tijd voor duurzame verandering? Waardoor je niet alleen vandaag en morgen gezonder leeft, maar ook op de lange termijn? Dan is het tijd voor personal coaching. De personal coaches van Tripod in Oss coachen je hoogstpersoonlijk naar een sterk lichaam, een goed voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

 • Persoonlijk plan met holistische aanpak
 • Fitter en gezonder op jouw manier
 • Combinatie van training, voeding en leefstijl
 • Gecertificeerde personal coaches
 • Resultaat op de korte én lange termijn

Personal coaching gaat verder dan personal training. We stellen namelijk niet alleen een persoonlijk trainings- en voedingsplan voor je samen, maar coachen je ook bij andere factoren, zoals stress, spanningen en slaapproblemen.

Ook die factoren bepalen namelijk of je lekker in je vel zit en eruit haalt wat eruit te halen valt. Alleen trainen kan heel lekker zijn, maar het is meestal niet voldoende om duurzame resultaten te boeken. Daarom gaan we samen aan de slag met het complete plaatje. Bovendien zetten we je aan het werk met opdrachten voor thuis!

Ik wil graag begeleiding bij

Wat is jouw doel?

In onze studio in Oss trainen beginners en topsporters respectvol naast elkaar. Ze hebben namelijk allemaal dezelfde keuze gemaakt: onder professionele begeleiding hun persoonlijke doelen nastreven. Én behalen.

 • Aankomen
 • Afvallen
 • Conditie verbeteren
 • Sterker worden
 • Fitter worden
 • Revalidatie (na blessure)
 • Corona-herstel
 • Shapen
 • Topsport

Neem contact op

Monique Timmermans

Gecertificeerde personal coaches

Misschien kom je naar Tripod omdat je Coert kent van tv. Dan is het goed om te weten dat ook de andere personal coaches die drive hebben en allemaal gecertificeerd zijn.

Wil jij je doelen behalen?

Neem contact op

Dit gaan we doen

Training

Goed bewegen betekent voor iedereen iets anders. Bovendien heeft elke sporter zijn of haar eigen doel. We beginnen dan ook met het opstellen van een persoonlijk trainingsplan met gevarieerde trainingsvormen die je (deels) ook thuis kunt uitvoeren.

Tijdens je trainingen in onze studio in Oss leren we je zorgvuldig hoe je je oefeningen het beste kunt uitvoeren. Daardoor ga je effectiever trainen, verklein je de kans op blessures en haal je je doelen eerder.

En daarna? Daarna ga je thuis aan de slag! Maar wees gerust: we heten niet voor niets ‘coaches’. We adviseren je, maken schema’s en zijn bereikbaar voor als je een vraag hebt.

Voeding

Personal training en voeding gaan hand in hand met elkaar. Naast een persoonlijk trainingsschema maken we daarom een voedingsplan op maat. Dit stemmen we uiteraard af op je trainingsschema, zodat training en voeding elkaar versterken.

Bovendien leggen we je uit wat goed voor je is en waarom dat zo is. Ons doel is namelijk dat je niet alleen vandaag en morgen het juiste eet en drinkt, maar ook de rest van je leven.

Beleving

Beginnen is niet moeilijk. Volhouden wel. Ténzij je goede personal trainers hebt natuurlijk. Wij verstaan de kunst om jou maximaal te motiveren, op een manier die bij jou past.

Dat doen we door sámen met jou je doelen na te streven. Ook zorgen we ervoor dat je realistische doelen stelt en die ook behaalt. Niets zo verslavend als succes! Ook zul je merken dat beleving heel veel kan doen. Wel zo fijn dus dat er in onze studio in Oss een aangename positieve vibe hangt.

Neem contact op

Personal coach voor duo’s

Een personal coach in Oss samen als duo? Dat kan natuurlijk ook. Duo coaching noemen we dat. Je houdt elkaar gemotiveerd, pept elkaar op en haalt het beste in elkaar naar boven om samen je doelen te bereiken.

Neem contact op

Ga jij voor duurzaam resultaat?

Neem contact met ons op