Behaal jouw doel

Personal trainer Berghem

Wil je bruisen van energie, je sterker en vitaler voelen, en dat alles met een aanpak die zowel lichaam als geest omvat? Bij Tripod Personal Training begrijpen we dat de reis naar een beter jij niet alleen gaat over het tillen van gewichten – het gaat om het opbouwen van een duurzaam en gezond leven.

  • Persoonlijk plan
  • Resultaatgericht trainen
  • Hoogopgeleide coaches en trainers
  • Hoogwaardige trainingsfaciliteiten

Met onze persoonlijke trainingssessies richten we ons op realistische doelen, ondersteund door een heldere en integrale visie. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden bij elke stap, zodat je niet alleen je fysieke doelen bereikt, maar je ook mentaal en emotioneel sterker voelt.

“Nu twee en half jaar later ….. ik ben een andere William. Ik ben 40 kilo lichter. Ik ben inmiddels verslaafd aan sporten.”
William

Personal training in Berghem bij Tripod Training

Personal training in omgeving Berghem

Sport transformeert levens. Het is meer dan alleen een hobby; het is een essentiële bouwsteen voor onze gezondheid, ons welzijn en onze levensduur. Het stellen van doelen zoals gewichtsverlies, het opbouwen van spiermassa, of simpelweg het leiden van een gezonder leven, is de eerste stap. De echte uitdaging? Het pad naar het bereiken van deze doelen.

Bij Tripod Training laten we je niet alleen. Onze trainers zijn er om je door elk aspect van je fitnessreis te leiden. Dit doen we met een holistische aanpak die training, coaching, voedingsadvies en een unieke sportervaring combineert.

Personal trainers in Berghem vlakbij Oss

Voor wie is personal training?

Het antwoord is simpel: actief zijn is essentieel voor een gezond leven. Misschien vind je het moeilijk om zelfstandig naar de sportschool te gaan, of je hebt een druk leven waarbij elke minuut telt. Omdat iedereen uniek is, met een eigen lichaam, persoonlijkheid en levensstijl, is het cruciaal dat je trainingsregime net zo gepersonaliseerd is als jijzelf.

Een personal trainer inschakelen in Berghem betekent dat je een bewuste keuze maakt voor een gezonder leven waar jij de touwtjes in handen hebt. Bij ons krijg je niet alleen op maat gemaakte begeleiding, maar ook de middelen en kennis die cruciaal zijn om zelfstandig de beste gezondheidskeuzes te maken.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

personal training berghem

Personal training met huiselijke sfeer

Bij onze personal training sessies draait alles om jou en jouw doelstellingen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, meer spierkracht wilt opbouwen, of simpelweg een gezondere levensstijl nastreeft, wij zijn er om je te ondersteunen op elk deel van je reis.

Ook bieden wij gespecialiseerde begeleiding voor wie herstelt van blessures of te maken heeft met fysieke ongemakken, en garanderen we een veilige en effectieve aanpak.

Droom je van een sterker en gezonder lichaam? Samen ontwikkelen we een trainingsplan dat naadloos aansluit bij jouw fysieke behoeften. Voor atleten die hun prestaties willen verhogen, creëren we uitdagende programma’s die je pushen om je grenzen te verleggen. Onze training is meer dan een full body workout; het is een persoonlijke ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelf.

Complete work out gedaan in huiselijke sfeer in Berghem

Persoonlijke begeleiding van een personal trainer

Ons team bestaat uit een dynamische mix van deskundige trainers, ervaren coaches, voedingsdeskundigen, en vitaliteitscoaches. We werken ook nauw samen met professionele fysiotherapeuten. Deze brede variëteit aan expertise zorgt ervoor dat we voor iedereen, ongeacht persoonlijke doelen of uitdagingen, de perfecte begeleider hebben.

Bij ons vind je een persoonlijke coach die niet alleen jouw unieke behoeften volledig begrijpt, maar ook precies weet hoe jou effectief te ondersteunen op je pad naar succes.

Elke trainer, coach, en specialist in ons team is toegewijd aan jouw gezondheid en welzijn, en samen vormen we de beste steunpilaar op jouw reis naar een betere jij.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Personal Training Oss | Tripod
5.0
Gebaseerd op 40 beoordelingen
powered by Google
Wino JansenWino Jansen
09:45 26 Aug 23
Uitstekende sfeer, professionele coaches, ze weten echt waar ze het over hebben.
Trudis BaartTrudis Baart
21:50 29 Jul 23
Toptrainers: deskundig en professioneel
Chris BurgersChris Burgers
08:47 21 Nov 22
Glenn DeSantisGlenn DeSantis
16:13 04 Oct 22
Milou was geweldig 👍
Carola van NiftrikCarola van Niftrik
15:29 24 Jul 22
MiriamMiriam
07:48 19 Jul 22
Je krijgt goede enthousiaste begeleiding! Er zijn daar veel mogelijkheden met een duidelijk persoonlijk advies! Er wordt veel op FB geplaatst waardoor je de personeelsleden en apparaten al goed kunt leren kennen, aanrader👍
Wil van DoleweerdWil van Doleweerd
13:04 05 Jul 22
Het is een hele goede sportschool maar ik was er niet om te sporten .
Lisette van AmstelLisette van Amstel
14:09 10 Jun 22
Een jaar geleden hier gestart, na/met een blessure. De koffie is heerlijk….en de personal training super goed op het individu afgestemd. Er wordt steeds gekeken naar mogelijkheden en grenzen verleggen. Daarnaast zijn de groepstrainingen ook echt aan te raden: samen zweten lachen. Een fijne plek om aan jezelf te werken.
Sharon ElshofSharon Elshof
09:39 18 May 22
Fijne sportstudio. Iedereen is welkom om zijn doelen te behalen onder professionele begeleiding.
js_loader
full body workout all in club berghem

Wanneer kan je bij ons terecht?

Personal training is, zoals de naam al aangeeft, een persoonlijke ervaring. Bij ons is er ruimte voor iedereen, met uiteenlopende doelen en wensen. Hier zijn enkele voorbeelden van doelen die onze klanten hebben bereikt:

  • Blijvend 15 kg afvallen
  • Meer vitaliteit in zowel lichaam als geest, ondanks een stressvolle baan
  • Blessurevrij sporten
  • Sportspecifieke krachttraining voor topresultaten
  • Gezond en actief blijven om tijd door te brengen met (klein)kinderen

Staat jouw doel hier niet bij? Geen zorgen! Als je voelt dat je klaar bent voor een verandering, maar nog niet zeker weet wat je precies zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We werken samen aan het ontdekken en vormgeven van jouw persoonlijke fitnessdoelen.

Meer informatie

complete work out gedaan met persoonlijke begeleiding van personal trainer in Berghem

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Een kennismaking is een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit gesprek vindt plaats in onze studio in Oss, vlakbij Berghem. Het doel is om er achter te komen of Tripod Training bij jouw doel(en) past.

Na het invullen van je gegevens nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen. Kom gezellig langs!

Vrijblijvende kennismaking

Veelgestelde vragen

Ik wil starten, wat is de volgende stap?

Fantastisch dat je klaar bent om je fitnessreis bij Tripod Training te beginnen! We zijn toegewijd aan een persoonlijke en holistische benadering van fitness, wat betekent dat elk traject begint met een grondige kennismaking.

Stap 1: Kennismakingsgesprek op locatie

De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op locatie. Dit is een uitstekende gelegenheid voor jou om de sfeer te proeven en ons team te ontmoeten.

Stap 2: Intake en persoonlijke afstemming

Na het kennismakingsgesprek, als je besluit dat Tripod Training goed bij je past en vice versa, plannen we een uitgebreide intake. Tijdens dit gesprek nemen we samen een medische vragenlijst door en bespreken we jouw unieke behoeften, eventuele fysieke klachten, en je persoonlijke fitnessdoelen met jouw persoonlijke coach.

Deze intake helpt ons om een volledig gepersonaliseerd trainings-, coachings- en voedingsaanpak te creëren dat aansluit bij jouw levensstijl, fysieke conditie, en persoonlijke voorkeuren.

Stap 3: Start van jouw persoonlijke traject

Met een helder beeld van jouw doelen en behoeften, start je aan jouw persoonlijk afgestemde fitnessreis. Onze deskundige trainers en coaches zullen je elke stap van de weg begeleiden en ondersteunen.

We geloven dat een goede match essentieel is voor het beste resultaat. Bij Tripod Training ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van onze community. Wij zijn hier om te zorgen dat jij je gezondste, sterkste en gelukkigste zelf wordt.

Samen bespreken we je vorderingen en brengen we je persoonlijke leefstijlverandering in kaart. Zodat jij altijd weet hoe je ervoor staat en wij kunnen bijsturen op basis van data.

Het bereiken van een gezonde, evenwichtige levensstijl en het realiseren van je sportieve ambities vereist een toegewijde aanpak. Bij Tripod Training bouwen we deze aanpak rondom drie essentiële pijlers: de juiste beweging, de juiste voeding, en de juiste beleving.

Laten we eens dieper duiken in hoe we deze elementen harmonieus integreren:

De juiste beweging

Jouw reis naar een gezonder en evenwichtiger leven begint met de juiste beweging. Onze deskundige personal trainers zijn er om je te begeleiden met trainingen die specifiek zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen, je conditie verbeteren of je voorbereiden op een specifiek evenement, wij ondersteunen je met effectieve, uitdagende en belonende workouts.

De juiste voeding

Beweging is cruciaal, maar het is slechts een deel van de formule. Training en voeding is essentieel voor optimale prestaties en gezondheid.

Onze voedingsexperts ontwikkelen een persoonlijk voedingsplan dat naadloos aansluit bij je trainingsregime, rekening houdend met je doelen, levensstijl en voorkeuren. Wij helpen je voeding te gebruiken als brandstof voor zowel lichaam als geest.

De juiste beleving

Wij geloven dat welzijn verder gaat dan fysieke fitheid alleen. In onze high-end omgeving kun je ontspannen, je geest vernieuwen en genieten van je fitnessreis. Elke training, coachingssessie en elk bezoek aan onze studio is ontworpen om een positieve en motiverende ervaring te zijn.

training en voeding begeleiding in berghem