Behaal jouw doel

Personal trainer Heesch

Sta je te trappelen om te starten met trainen? Wil je je energieker, fitter of zelfs sterker voelen? En dat allemaal op een verantwoorde en holistische manier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met personal training bij Tripod in Oss werk je aan realistische doelstellingen, gesteund door een heldere visie.

  • Persoonlijk plan
  • Resultaatgericht trainen
  • Gecertificeerde trainers & coaches
  • Hoogwaardige trainingsfaciliteiten
  • Wij gaan voor maximaal resultaat

Met onze personal training ontdek je de optimale weg naar tastbare resultaten. We creëren niet alleen op maat gemaakte trainingsschema’s, maar voorzien je ook van strategische voedingscoaching. We maken de sessies zo aantrekkelijk dat je gemotiveerd blijft. Laat je verrassen hoe leuk en effectief sporten kan zijn!

“De mooiste verandering heb ik qua karakter en persoonlijkheid doorgemaakt.”
Willem

functioneel coachen in heesch

Jouw personal trainer in Heesch die je helpt om je doelen te behalen

Sport is veel meer dan een hobby; het is een fundament voor onze gezondheid, ons uiterlijk en onze levensduur. Het stellen van doelen, zoals gewichtsverlies, spiermassa opbouwen, of het leiden van een gezonder leven, is cruciaal. Echter, het pad naar deze doelen is waar de ware uitdaging zich onthult.

Bij Tripod Training sta je er nooit alleen voor. Onze personal trainers bieden een holistische aanpak die verder gaat dan de workouts: wij integreren training, coaching, voedingsadvies en een unieke sportbeleving. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en sluit je aan bij onze community.

gecertificeerde trainers van henselmans pt cursus en smartpt opleiding, chivo en meer

Waarom starten met personal training?

Het antwoord ligt voor de hand: actief zijn is cruciaal. Misschien vind je het lastig om zelf naar de sportschool te gaan, of heb je een druk bestaan waarbij je jouw tijd en energie optimaal wilt benutten. Iedereen is uniek, met een eigen lichaam, persoonlijkheid en levensstijl. Daarom moet je trainingsregime net zo persoonlijk zijn als jijzelf.

Beginnen met een personal trainer in Heesch betekent een bewuste stap zetten naar een gezonder leven waarin jij de controle hebt. We bieden niet alleen gepersonaliseerde begeleiding, maar ook de middelen en kennis die essentieel zijn om zelf de beste gezondheidskeuzes te kunnen maken.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

coaching en begeleiding van je eigen trainer

Behaal jouw persoonlijke doelen

In onze personal training sessies in Heesch staat alles in het teken van jou en jouw doelstellingen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, je spierkracht wilt vergroten, of simpelweg gezonder wilt leven, wij staan klaar om je te ondersteunen. Ook als je herstelt van een blessure of kampt met fysieke ongemakken, beschikken we over de nodige expertise om je veilig en doeltreffend te helpen herstellen.

Droom je van een sterker lichaam? Samen stellen we een trainingsplan op dat perfect aansluit bij jouw fysieke behoeften. En voor atleten die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen, ontwerpen we een programma dat je uitdaagt je limieten te verleggen. Bij ons trainen we niet zomaar; het is een persoonlijke ontdekkingstocht naar de beste versie van jezelf.

begeleiding en sport coaching in Heesch

Professionele begeleiding van onze coaches

Bij Tripod Training geloven we in de kracht van diversiteit. Ons team is een dynamische mix van deskundige trainers, ervaren coaches, voedingsdeskundigen en vitaliteitscoaches, die nauw samenwerken met professionele fysiotherapeuten.

Deze rijke variëteit aan expertise garandeert dat we altijd de juiste trainer voor jou hebben, ongeacht je doelen of uitdagingen. Bij ons vind je een specialist die niet alleen jouw behoeften doorgrondt, maar ook precies weet hoe hij of zij je effectief kan ondersteunen op je weg naar succes.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Personal Training Oss | Tripod
5.0
Gebaseerd op 40 beoordelingen
powered by Google
Wino JansenWino Jansen
09:45 26 Aug 23
Uitstekende sfeer, professionele coaches, ze weten echt waar ze het over hebben.
Trudis BaartTrudis Baart
21:50 29 Jul 23
Toptrainers: deskundig en professioneel
Chris BurgersChris Burgers
08:47 21 Nov 22
Glenn DeSantisGlenn DeSantis
16:13 04 Oct 22
Milou was geweldig 👍
Carola van NiftrikCarola van Niftrik
15:29 24 Jul 22
MiriamMiriam
07:48 19 Jul 22
Je krijgt goede enthousiaste begeleiding! Er zijn daar veel mogelijkheden met een duidelijk persoonlijk advies! Er wordt veel op FB geplaatst waardoor je de personeelsleden en apparaten al goed kunt leren kennen, aanrader👍
Wil van DoleweerdWil van Doleweerd
13:04 05 Jul 22
Het is een hele goede sportschool maar ik was er niet om te sporten .
Lisette van AmstelLisette van Amstel
14:09 10 Jun 22
Een jaar geleden hier gestart, na/met een blessure. De koffie is heerlijk….en de personal training super goed op het individu afgestemd. Er wordt steeds gekeken naar mogelijkheden en grenzen verleggen. Daarnaast zijn de groepstrainingen ook echt aan te raden: samen zweten lachen. Een fijne plek om aan jezelf te werken.
Sharon ElshofSharon Elshof
09:39 18 May 22
Fijne sportstudio. Iedereen is welkom om zijn doelen te behalen onder professionele begeleiding.
js_loader

Tripod Training aanpak

Fitnesstraining

Fitnesstraining

Wat goed bewegen betekent, varieert per persoon. Iedere sporter heeft zijn eigen unieke doelen. Daarom starten we met het samenstellen van een persoonlijk trainingsplan, inclusief gevarieerde trainingsmethoden die deels ook thuis uitvoerbaar zijn.

In onze studio in Oss leggen we tijdens de trainingen de nadruk op de juiste uitvoering van oefeningen. Dit zorgt niet alleen voor effectievere trainingen, maar helpt ook blessures te voorkomen en zorgt ervoor dat je sneller je doelen bereikt.

Voeding

Voeding

Training en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom ontwikkelen we naast je persoonlijke trainingsschema ook een op maat gemaakt voedingsplan. Dit plan wordt nauwkeurig afgestemd op je trainingsactiviteiten, zodat beide aspecten elkaar optimaal versterken.

We vinden het belangrijk dat je niet alleen begrijpt wat je eet, maar ook waarom bepaalde voedingskeuzes goed voor je zijn. Ons doel is dat je niet alleen vandaag en morgen, maar voor de rest van je leven bewust kiest voor gezonde voeding.

Beweging

Beweging

Beginnen met sporten is vaak de makkelijkste stap. Het volhouden, dat is de echte uitdaging. Gelukkig wordt dat een stuk eenvoudiger met de hulp van uitstekende personal trainers zoals die van ons. Wij zijn meesters in het motiveren op een manier die perfect bij jou past.

We streven samen met jou naar je doelen en zorgen dat deze realistisch en haalbaar zijn. Er is niets zo motiverend als het behalen van succes! Bovendien zul je ervaren dat de juiste sfeer en beleving veel impact hebben. In onze personal training studio in Oss, vlakbij Heesch, heerst dan ook altijd een positieve en stimulerende sfeer.

fitness trainen in heesch bij sportschool

Personal training

Onze personal training biedt de flexibiliteit van zowel individuele sessies als duo-trainingen. Je kunt kiezen voor een-op-een begeleiding, waarbij alles volledig is afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften, of je kunt ervoor kiezen om samen met een trainingspartner te werken onder professionele begeleiding.

Bij onze duo trainingen combineren we het beste van twee werelden: persoonlijke aandacht en de motiverende dynamiek van samen trainen. Ook hierbij zorgen we dat de trainingen perfect aansluiten bij de individuele doelen en behoeften van beide deelnemers.

Meer informatie

Combineer groepslessen met persoonlijke coaching

Combinatie -abonnement

Ben je geïnteresseerd in zowel personal training als groepstraining? Ons 4-maanden combinatie abonnement biedt de perfecte oplossing. Je krijgt elke twee weken een personal trainingssessie van je eigen trainer en kunt elke week deelnemen aan een groepstraining naar keuze. Dit abonnement is ideaal voor wie de persoonlijke aandacht van een personal trainer wil combineren met de energie en het plezier van groepstrainingen.

Meer informatie

fitness groepslessen met persoonlijke coach

Small group training

Heb je interesse in trainen in een kleine groep, maar wil je de persoonlijke begeleiding niet missen die je van een personal trainer gewend bent? Dan is onze Small Group Training perfect voor jou. In deze groepslessen geniet je van gevarieerde trainingen terwijl je sport in een intieme setting met gelijkgestemden. Deze aanpak combineert het beste van individuele aandacht met de motivatie en het plezier van groepslessen.

Vrijblijvende kennismaking

kennsimaking met jouw coach of trainer in Heesch

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Een kennismaking is een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit gesprek vindt plaats in onze studio in Oss, vlakbij Heesch. Het doel is om er achter te komen of Tripod Training bij jouw doel(en) past.

Na het invullen van je gegevens nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tot snel!

Vrijblijvende kennismaking