Het verhaal van Koen

"Er wordt naast afzien ook gelachen, maar vooral natuurlijk dat je snel resultaat ziet"


We kennen het allemaal; veel te veel uren aan het werk, veel te weinig sporten (of je moet sport kijken op TV ook als sporten beschouwen) en slecht op je voeding letten. Resultaat is slechte conditie, overgewicht en weinig energie.

Dit is mij dus ook overkomen. En ondanks allerlei goede bedoelingen in de afgelopen jaren, lukte het me niet om het roer om te gooien.

Ik kende Coert en Yannick al heel lang (al eerder bij ze gesport) en ben medio augustus vorig jaar binnengestapt met de boodschap dat het echt anders moet. Na eerst een controle bij de cardioloog en een arts aan de slag gegaan met Yannick. We hebben daarbij 2 belangrijke doelen gesteld:

  • Afvallen (streven naar minimaal 12,5 kg er af)
  • Fitter en energieker worden

We zijn gestart met een half jaar 1 op 1 trainen. Samen met het trainen ook strak gekeken naar de voeding: belangrijkste voor mij was regelmaat daarin aanbrengen.

En ja de trainingen waren zwaar (was ook echt wel een wens van mijzelf); Yannick spoort je echt aan diep te gaan. Maar belangrijk is dat je niet te diep gaat; het is van groot belang begeleiding te hebben bij hetgeen wat je doet. En er ook rekening wordt gehouden met eventuele blessures zoals in mij geval een paar knieoperaties.

En tevens belangrijk: het is ook gewoon leuk. Er wordt naast afzien ook gelachen, maar vooral natuurlijk dat je snel resultaat ziet. Niet alleen de afname van het gewicht, maar ook dat je voelt (veel) sterker te worden. Daarnaast zit er ook een forse verbetering in mijn houding (niet meer van die “hangende” schouders).

Na 6 maanden 2 keer personal training, train ik nu 1 keer in de week met Jesper. Daarnaast 1 keer in de week een groepstraining. En ik doe dat met verschrikkelijk veel plezier en tot op heden met een mooi resultaat. Ik ben iets meer aan kilo’s kwijtgeraakt dan het gestelde doel en veel sterker en energieker geworden. En dat vertaald zich zowel thuis als op mijn werk als zelfstandige door “erg lekker in mijn vel te zitten”. Oprecht blij de stap naar Tripod Training te hebben gedaan. Ik kan ze dan ook echt aanbevelen als je in dezelfde situatie zit waar ik ongeveer 6 maanden geleden zat. Ik kan je verzekeren dat je op een goede en leuke manier naar een veel gezondere leefsituatie gaat.


Deel dit succesverhaal