Het verhaal van ondernemer Bennie van Zandvoort


Bennie van Zandvoort is niet alleen het gezicht achter ‘Zandvoort Legal’, een gerenommeerd advocatenkantoor voor ondernemers, maar hij is ook een visionair die het belang van teamgezondheid en welzijn herkent.

Voor Bennie gaat het runnen van een succesvolle onderneming verder dan alleen zakelijke transacties; het gaat om het opbouwen en onderhouden van een sterk, fit en gemotiveerd team.

“Als ondernemer vind ik het cruciaal om ons team fit en gezond te houden,” legt Bennie uit. “Het is niet alleen een investering in hun welzijn, maar het bevordert ook teamspirit en gezelligheid buiten de werkomgeving.”

Door het gezamenlijk sporten heeft Zandvoort Legal een unieke arbeidsvoorwaarde gecreëerd die medewerkers motiveert om actief met hun gezondheid bezig te zijn, en het versterkt ook de band tussen collega’s.

Bennie’s visie op werknemerswelzijn is duidelijk: een fit en gezond team is een productief team. Hij ziet sporten niet alleen als een vorm van lichaamsbeweging, maar ook als een manier om medewerkers bewuster te maken van hun levensstijl.

“Het is een kans om je team te motiveren en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen buiten het kantoor,” voegt hij toe.

Zijn advies aan andere ondernemers is helder en resoluut. “Maak beleid en besteed aandacht aan het hebben en behouden van fitte en gezonde medewerkers. Beweging en leefstijladviezen kunnen echt het verschil maken.


Deel dit succesverhaal