Het verhaal van Ondernemer Hans Belt


Hans Belt heeft twee bedrijven; enerzijds verhuurt hij zichzelf als interim ICT manager voor korte- en langlopende opdrachten via Remus Interim & Advies. Zijn andere bedrijf heet The Bikers Corner en heeft alles te maken met zijn levensstijl en passie: motorrijden.

Maar ondanks zijn drukke agenda, heeft hij één duidelijke filosofie: een evenwichtige levensstijl handhaven om optimaal van het leven te genieten.

Zijn toewijding aan fitness is evident in zijn keuze voor Tripod Training. “Mijn doelen zijn duidelijk: fit en gezond blijven,” zegt Hans.

Maar voor hem gaat het verder dan alleen lichamelijke gezondheid. “Het is mijn overtuiging dat je volop van het leven kunt genieten als je een verstandige en evenwichtige levensstijl hanteert.”

Bij Tripod Training heeft hij een plek gevonden waar hij niet alleen werkt aan zijn fysieke doelen, maar ook geniet van de community en humor. “Lekker slap ouwehoeren met mijn coach Yannick is net zo belangrijk,” lacht hij.

Hans heeft ook een tip voor andere ondernemers: “Zoek een training die bij je past en vergeet afvallen en diëten.”

Hij gelooft sterk in het vinden van een training die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren en het handhaven van een levensstijl die zowel gezondheid als welzijn bevordert op de lange termijn.


Deel dit succesverhaal