Het verhaal van ondernemer Jean-Marie Wijman


In de snelle wereld van private equity is Jean-Marie Wijman, managing partner van Apicem Investements, een drukbezet individu. Zijn dagen zijn gevuld met vergaderingen, analyses en strategische beslissingen, vaak zittend achter een bureau of reizend in zijn auto.

Desondanks heeft Jean-Marie een duidelijke visie op het belang van beweging en welzijn. “Ondanks mijn zittende beroep, is sporten voor mij van enorm belang. Het gaat niet alleen om fysieke fitheid, maar ook om geestelijke ontspanning,” legt hij uit.

Het is deze overtuiging die hem naar Tripod Training bracht, waar hij de voordelen van persoonlijke training heeft omarmd. “Ik wil fit blijven, zodat ik op latere leeftijd nog steeds kan genieten van de dingen die ik nu doe,” zegt hij.

Bij Tripod voelt hij zich energieker, zelfs tijdens de drukste weken. “Elke training bij Tripod geeft me een boost van energie,” deelt hij.

En zijn advies voor andere drukke professionals? “Naast je reguliere trainingen, probeer bewust vaker de auto te laten staan en te kiezen voor wandelen of fietsen. Het is een eenvoudige manier om extra energie te krijgen en fit te blijven.”


Deel dit succesverhaal