Het verhaal van ondernemer Joost Noz


Joost Noz, die samen met Harold van Oort aan het roer staat van Dipac Verpakkingen, heeft een passie die verder gaat dan het produceren van kwalitatieve verpakkingen die je in elke supermarkt tegenkomt.

Zijn toewijding strekt zich ook uit tot zijn persoonlijke gezondheid en welzijn, en dat is precies waar Tripod Training in beeld komt.

Voor Joost begon zijn fitnessreis met duidelijke doelen: gewicht verliezen zonder extreme diëten en zich over het algemeen fitter voelen. “Beide doelen zijn bereikt,” zegt Joost met trots.

“Nu gaat het vooral om fit blijven.” Maar het is niet alleen de fysieke training die het verschil maakt. Bij Tripod geniet Joost van het sporten onder begeleiding van deskundige trainers in een sfeervolle omgeving. “Het samen stellen van doelen en deze vervolgens behalen maakt sporten bijna leuk,” voegt hij eraan toe.

Wat Joost echter als onderscheidend ervaart, is de holistische benadering van Tripod. Het regelmatig meten en wegen maakt hem bewuster van voeding en beweging, zelfs buiten de sportschool. Het is deze alomvattende benadering die hem helpt om consistent te blijven in zijn fitnessreis.

Zijn advies aan andere ondernemers is zowel eenvoudig als krachtig: “Probeer fit te blijven. Hoewel een deel geluk is, ligt de rest in jouw handen. Doe het op een leuke manier, want dat maakt het gemakkelijker om vol te houden.”


Deel dit succesverhaal