Het verhaal van Ondernemer Peter Taylor Parkins


Peter Taylor Parkins, de drijvende kracht achter Claeren registermakelaars in assurantiën, heeft altijd geweten dat fit zijn belangrijk is.

Maar voor Peter gaat fit zijn verder dan alleen lichamelijke gezondheid; het draait om algehele welzijn, energie en plezier.

Zijn voornaamste doel bij Tripod Training was duidelijk: “fit zijn en blijven”. En dat doel heeft hij bereikt. “Ik voel me inderdaad weer fitter en heb meer energie,” zegt Peter.

Maar wat Tripod echt onderscheidt voor Peter is de unieke benadering van training. Voor hem is het niet voldoende om alleen te sporten; de gezelligheid en de gemeenschap zijn net zo essentieel.

“Ik wil ook gezellig sporten, uiteraard wel met behoud van doelstelling,” legt hij uit. “Dankzij de kleine trainingsgroepen bij Tripod voelt elke sessie zowel productief als sociaal aan. Het feit dat ik er met veel plezier heen ga en van terugkom, zegt al genoeg,” voegt hij toe.

Zijn advies aan andere ondernemers is simpel maar krachtig: formuleer een doelstelling en zorg ervoor dat je plezier hebt in je trainingen. “Tripod heeft hier voor mij een perfecte invulling aan gegeven,” zegt hij.”


Deel dit succesverhaal