Het team van
Tripod Training

Coert
van Roessel

Sport loopt als een rode draad door het leven van Coert: overal brengt hij mensen in beweging. Zo was hij sportinstructeur in een jeugdgevangenis en gymdocent in het onderwijs. Sinds 2012 traint, coacht en adviseert hij sporters van alle niveaus in zijn eigen studio.

Lees meer over Coert

Yannick
van Roessel

Mensen helpen een goede balans te vinden tussen inspanning en ontspanning: dát maakt het vak van vitaliteitscoach zo mooi voor Yannick. Als geen ander gelooft hij erin dat jezelf uitdagen en daarvan leren de basis is voor levensgeluk.

Lees meer over Yannick

Yvette
van Roessel

De drijvende kracht achter de schermen: dat is Yvette. Als mede-eigenaar zorgt ze er ervoor dat iedereen zich thuis voelt in onze studio. Een luisterend oor, een administratieve duizendpoot, een zorgzame identiteitsbewaker: deze vrouw is goud waard.

Lees meer over Yvette

Jesper
Roosenboom

‘Iedere overwinning is er eentje die je moet koesteren.’ Het levensmotto van Jesper liegt er niet om. Door doelen te stellen, krijgen de dingen die je doet een functie, aldus deze energieke trainer. En dat maakt het behalen ervan een stuk makkelijker én leuker.

Lees meer over Jesper

Lloyd
Leijtens

Al van jongs af aan heeft Lloyd een grote passie voor zeer uiteenlopende sportdisciplines. Niet zo gek dus dat hij zijn werkgeluk vond in de sport- en fitnessbranche. Ervoor zorgen dat mensen weer lekker in hun vel zitten: daar zet hij zich dagelijks voor in.

Lees meer over Lloyd

Richard
Bonga

What you see is what you get. Die gevleugelde uitspraak gaat meer dan op als het over Richard gaat. Jarenlang duwde hij zelf met zware gewichten in de sportschool. Tegenwoordig motiveert hij vooral anderen om dat te doen. Dat doet hij eerlijk en met een tomeloze energie.

Lees meer over Richard

Cocky
de Otter

De rode draad in het leven van Cocky: altijd blijven leren. Als klassiek danseres en pedagoge volgde ze talloze trainingen en workshops in binnen- en buitenland. Als trainer zet ze die kennis in om anderen te helpen zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen.

Lees meer over Cocky

Milou
Balsters

Milou heeft een missie: ieder individu in zijn of haar kracht zetten. Veerkracht en zelfredzaamheid zijn daarbij voor haar de toverwoorden. Als Personal Trainer en sportfysiotherapeut stelt ze alles in het werk om mensen te helpen bij het nastreven van hun doelen.

Lees meer over Milou

Andy
van den Berg

Lees meer over Andy

Bridget
Looijmans

Lees meer over Bridget

Monique Timmermans

Monique
Timmermans

Monique staat voor een sportief en gezond leven. Toen ze haar moeder op jonge leeftijd verloor na een hersenbloeding, werd een gezonde levensstijl voor haar een tweede natuur. Als trainer weet ze je daardoor als geen ander te inspireren.

Lees meer over Monique