Het team van
Tripod Training

Coert
van Roessel

Coert is een ervaren personal trainer en eigenaar van Tripod Training sinds 2012. Sport is een rode draad in zijn leven, en overal brengt hij mensen in beweging. Hij heeft al vele mensen geholpen met het bereiken van hun gezondheidsdoelen op het gebied van beweging, voeding en beleving. Coert werkt holistisch, en streeft naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

Met zijn enthousiaste, fanatieke en verantwoordelijke persoonlijkheid weet hij mensen keer op keer te motiveren en in beweging te krijgen. Of je nu een beginner bent of een topsporter, Coert staat voor je klaar en helpt je graag op weg naar een duurzame en gezonde leefstijl.

Als Medical Trainer Pro en Vitaliteitstherapeut weet Coert precies wat er nodig is om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Hij is niet alleen bekend als personal trainer in het tv-programma OBESE, maar is ook een gewaardeerd bestuurslid van Fitnessbedrijven Oss (FBO).

Met Coert als jouw personal trainer ben je verzekerd van de beste begeleiding en ondersteuning om jouw gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden. Zijn enthousiaste, verantwoordelijke en persoonlijke benadering als no-nonsense sportman en motivator zorgt ervoor dat jij (weer) in beweging komt.

Lees meer over Coert

Yannick
van Roessel

Yannick is mede-eigenaar van Tripod en een ervaren vitaliteitscoach, leefstijlcoach, personal- en performancetrainer. Hij gelooft dat een goede balans tussen inspanning en ontspanning de sleutel is tot levensgeluk en helpt daarom mensen aan meer ‘levenskwaliteit’. Yannick laat zijn klanten graag uit hun comfortzone komen, niet omdat het moet, maar omdat ze het zelf willen.

Als coach heeft hij alle tools in huis om je te ondersteunen en doet hij het samen met jou. Hij vertelt niet wat je moet doen, maar biedt persoonlijke begeleiding en motivatie om jou te helpen bij het vinden van jouw weg naar ‘next level’ geluk. Met Yannick aan je zijde, ben je verzekerd van een gepassioneerde coach die samen met jou werkt aan een gezonde en gelukkige levensstijl.

Met zijn ervaring als trainer van topsporters en zijn expertise in het helpen van bedrijven aan fitter personeel, weet Yannick precies hoe hij jouw doelen kan bereiken en je kan ondersteunen in het behouden van een gezonde levensstijl. En bij Yannick doe je het niet alleen, want hij gelooft in samenwerken en elkaar ondersteunen om tot de beste resultaten te komen.

Lees meer over Yannick

Yvette
van Roessel

Bij Tripod Training is Yvette van Roessel de drijvende kracht achter de schermen en mede-eigenaar van onze studio. Ze is de spil van onze organisatie en zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Met haar luisterend oor, zorgzame karakter en haar talent voor administratie is deze vrouw goud waard voor onze klanten en ons team.

Als je bij ons binnenkomt, is Yvette het gezicht dat je verwelkomt. Ze zorgt voor een warme sfeer, lekkere koffie of thee aan de bar en een gezellig praatje. Als je ons belt, is de kans groot dat je met Yvette aan de telefoon komt. Ze staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Yvette is onze gastvrouw, hoofd facilitair en administratie en vooral een gezelligheidsdier. Ze hecht veel waarde aan de uitstraling van onze studio als vitaliteitscentrum, waar klanten zich vooral thuis moeten voelen. Met haar fijne en herkenbare identiteit zorgt ze ervoor dat iedereen bij ons een onvergetelijke sportbeleving heeft.

Lees meer over Yvette

Jesper
Roosenboom

Jesper Roosenboom is een energieke personal trainer met een passie voor sport en beweging. Zijn levensmotto luidt: “Iedere overwinning is er eentje die je moet koesteren”, en hij gelooft dat het stellen van doelen de sleutel is tot succes. Met zijn humor en enthousiasme zorgt Jesper ervoor dat zijn klanten met een glimlach bewegen.

Jesper is een veelzijdige trainer die van alle markten thuis is. Als powerlifter en duursporter weet hij als geen ander hoe je de nodige kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Hij staat altijd voor anderen klaar en geniet van de kleine dingen in het leven. Bij Jesper draait het niet alleen om het behalen van doelen, maar ook om het hebben van plezier tijdens het sporten.

Jesper is ook een coach die veel empathie heeft en een echt luisterend oor is. Hij kijkt verder dan alleen de trainingen en helpt je met je hele leefstijl. Door zijn persoonlijke benadering en oprechte interesse weet hij je op je gemak te stellen en je vertrouwen te winnen.

Jesper ziet zijn klanten niet als slechts klanten, maar als een team waarin hij samen met hen werkt om hun doelen te bereiken. Met Jesper aan je zijde werk je aan een gezonde levensstijl, waarbij hij je motiveert om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Lees meer over Jesper

Richard
Bonga

Richard Bonga is een personal trainer met een hart van goud. Wat je ziet is wat je krijgt, zo beschrijft hij zichzelf het beste. Jarenlang heeft hij zelf met zware gewichten in de sportschool geduwd. Nu motiveert hij vooral anderen om hetzelfde te doen. Met zijn eerlijkheid en tomeloze energie zorgt Richard voor de ultieme sportbeleving bij zijn klanten.

Als personal trainer is Richard veel meer dan alleen een krachtpatser. Hij is een klasse-trainer die met zijn mentale coaching en bootcampervaring iedereen kan helpen om hun doelen te bereiken. Het is zijn kracht om mensen te enthousiasmeren en te stimuleren. Zijn uitstraling en motiverende houding komen goed van pas bij zijn aanpak.

Met Richard als trainer ben je verzekerd van een sportieve en uitdagende beleving, waarbij hij je continu motiveert om het beste uit jezelf te halen. Zijn hart van goud en eerlijke aanpak maken hem een geliefde trainer bij veel klanten. Hij is gepassioneerd, gemotiveerd en doet er alles aan om jou te helpen bij het behalen van je sportieve doelen.

Lees meer over Richard

Cocky
de Otter

Maak kennis met Cocky de Otter, onze ervaren en gepassioneerde groepslesinstructrice gespecialiseerd in barre-workout en Klassieke Pilates.

Met haar jarenlange ervaring als professioneel danser en haar expertise als docente in de barre-workout en Klassieke Pilates, kan Cocky je helpen bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Haar intensieve, maar persoonlijke en humoristische aanpak is gericht op het ontdekken en ontwikkelen van jezelf, zowel fysiek als mentaal. Of je nu streeft naar een strakker, sterker of flexibeler lichaam, Cocky kan je begeleiden op weg naar een gezonde levensstijl.

Cocky is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf te ontwikkelen en te groeien, zowel als professioneel danser en als trainer. Deze passie voor leren zet ze in om anderen te helpen zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

Lees meer over Cocky

Sharon
Elshof

Maak kennis met onze vitaliteitscoach die jou kan helpen om gelukkiger te worden en jouw gezonde vitaliteit te vinden! Als voormalig topsporter weet Sharon als geen ander dat gezond zijn en je fit voelen niet per se gelukkig maken. Gelukkig zijn betekent voor haar vrijheid om jezelf te kunnen zijn, goede vriendschappen en relaties hebben, en de energie hebben om volop van het leven te genieten. En dat is precies waar zij jou bij kan helpen.

Met haar toewijding om mensen gelukkig te maken, heeft zij zich volledig verdiept in het vinden van levensgeluk. Of het nu gaat om het vinden van een balans in je leven, een goed gesprek bij een kop thee of koffie, of het aanleren van een gezonde vitaliteit, zij is er om jou te begeleiden en te motiveren.

Samen met haar leden gaat zij op zoek naar manieren om gelukkiger te worden en een gezonde vitaliteit te ontwikkelen, denk aan stressmanagement, relaties, jezelf zijn, zelfvertrouwen opbouwen, en meer. Als jij ook op zoek bent naar een coach die je kan helpen bij het vinden van jouw weg naar levensgeluk, dan staat zij voor jou klaar!

Lees meer over Sharon

Sappho
Legters

Maak kennis met onze gepassioneerde leefstijlcoach die jou kan helpen om jouw sport- en gezondheidsdoelen te behalen! Sappho begrijpt als geen ander hoe lastig het kan zijn om oude gewoontes te doorbreken en hoe bevrijdend het kan zijn om een gezonde levensstijl te omarmen.

Haar passie voor krachttraining en zelfverbetering inspireert haar dagelijks om haar grenzen te verleggen en haar doelen te bereiken. Als leefstijlcoach helpt ze jou om ook stap voor stap dichter bij jouw doelen te komen en een gezonde en actieve levensstijl te integreren in jouw dagelijks leven.

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, of gewoonweg gezonder wilt leven, zij staat voor jou klaar om jou te ondersteunen en motiveren op jouw pad naar succes! Samen met haar enthousiasme voor salsa dansen, is ze een inspirerende en motiverende kracht voor iedereen die op zoek is naar een gezondere en meer vitale levensstijl!

Lees meer over Sappho

Andy
van den Berg

Ontmoet Andy van den Berg: ervaren en enthousiaste personal trainer die je kan helpen je doelen te bereiken. Naast een fanatieke sporter, staat Andy bekend om zijn vermogen om jou op je gemak te stellen en ervoor te zorgen dat je plezier hebt tijdens het traject.

Met zijn focus op zelfredzaamheid, stelt hij veel vragen en oordeelt niet om samen tot de kern te komen. Andy helpt je niet alleen met trainen, maar ook met betere voedingskeuzes, beter slapen en het doorbreken van gewoontes.

Als personal trainer weet Andy als geen ander hoe hij het sporten leuk kan maken vanuit een professionele blik. Hij is er voor jou als je twijfelt, als je de motivatie en kracht hebt gevonden, maar het toch spannend vindt om te beginnen of om het sporten vol te houden.

Kortom, Andy van den Berg is de personal trainer die jou kan helpen om jouw doelen te bereiken, jezelf te overtreffen en het leven te leiden dat je verdient.

Lees meer over Andy

Bridget
Looijmans

We stellen graag Bridget Looijmans aan je voor. Met haar achtergrond als danseres, zangeres en actrice heeft ze alles in huis om van de Pilates lessen een feestje te maken. Bridget studeert momenteel Master of Music aan en speelt ze in diverse musicals.

Haar passie voor beweging en het helpen van studenten bij het bereiken van persoonlijke doelen door middel van Pilates, is ongeëvenaard. Ze brengt haar expertise en kennis van het menselijk lichaam over op haar studenten en helpt hen bij het verbeteren van hun kracht, flexibiliteit en houding.

Bridget’s toewijding om haar studenten te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en het verbeteren van hun fysieke en mentale welzijn, is inspirerend.

Lees meer over Bridget

Coen
Spierings

Maak kennis met Coen Spierings, een gepassioneerde personal trainer met een missie om jou te helpen je doelen te bereiken. Na jarenlange ervaring als fanatieke voetballer en na meerdere operaties aan zijn voorste kruisbanden, ontdekte hij zijn passie voor Calisthenics en de kracht van het lichaam. Dit, in combinatie met zijn achtergrond in voetbal, heeft hem de nodige kennis en expertise gegeven om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Eerlijkheid en openheid staan hoog in het vaandel bij Coen. Hij gelooft dat je pas écht aan je levensstijl kunt werken als je eerlijk bent tegenover jezelf en daar helpt hij je graag bij.

Bij Coen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn centraal. Je kunt rekenen op een persoonlijke, warme en eerlijke benadering om het beste uit jezelf te halen. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon wilt genieten van sporten, Coen helpt je graag om jouw doelen te bereiken en werkt samen met jou aan een gezondere, gelukkigere en energiekere versie van jezelf.

Lees meer over Coen

Sophia
Taleski

Sophia Taleski is een ervaren personal trainer en small group trainer bij Tripod, die sinds eind 2022 haar passie volgt om anderen te helpen hun doelen te bereiken. Na 13 jaar topsport softbal te hebben beoefend, besloot Sophia haar professionele carrière te beëindigen en haar kennis en vaardigheden over te dragen aan anderen.

Haar ervaring als topsporter heeft Sophia geleerd wat nodig is om de top te bereiken. Dit omvat het stellen van doelen, het inzetten van toewijding, discipline en focus en het verleggen van grenzen. Sophia’s motto is dan ook: “Je bent sterker dan je denkt, en dat bewijs ik je graag.”

Sophia is een ervaren personal trainer en small group trainer met expertise in het trainen van zowel kinderen als volwassenen. Haar klanten hebben uiteenlopende doelen, van het verbeteren van de lichaamshouding en krachttraining tot zwangerschapstraining, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het bereiken van gewichtsverlies. Haar begeleiding wordt perfect afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Sophia’s ruime ervaring en passie voor het helpen van anderen bij het bereiken van hun doelen maken haar de ideale personal trainer voor iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding en ondersteuning in hun fitnessreis.

Lees meer over Sophia

Wisanne
Bevers

We zijn trots dat Wisanne onderdeel uitmaakt van ons team. Ooit begonnen als stagiaire tijdens haar studie Performance Trainer aan het CIOS in Arnhem, is Wisanne nu actief als personal trainer en groepslesinstructrice bij Tripod. Na haar opleiding wilt ze verder studeren als fysiotherapeut.

Wisanne’s drive om continu te leren en zichzelf te verbeteren, is een inspiratie voor ons allemaal en we hebben er alle vertrouwen in dat ze haar ambities zal waarmaken.

Buiten de muren van de studio laat Wisanne’s passie zich ook zien op de skipistes. Ze heeft onlangs in Oostenrijk haar skidiploma behaald en daar twee maanden gewerkt. Haar vastberadenheid om haar passies na te streven en om te zetten in realiteit, is werkelijk inspirerend.

Met haar roeping als personal trainer en haar wellicht toekomstige rol als fysiotherapeut, zijn we enthousiast over de impact die Wisanne zal hebben. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trainingsmethodes en onderzoeken binnen de fitnessbranche en kan hierdoor klanten de ultieme trainingservaring bieden.

Lees meer over Wisanne

Mischa
Lamme

Mischa Lamme is een ervaren sport-diëtist en personal trainer. Hij begeleidt je niet alleen bij het sporten, maar ook bij het maken van de juiste voedingskeuzes om jouw doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele gezondheid wilt verbeteren, Mischa helpt je met het maken van betere voedingskeuzes die aansluiten bij jouw behoeften en doelen.

Samen werken jullie aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl, waarin sport en voeding hand in hand gaan. Bij Mischa gaat het om het vinden van een gezonde levensstijl die bij jou past, waarin je kunt genieten van het leven en tegelijkertijd werkt aan een gezond en gelukkig lichaam en geest.

Als personal trainer helpt hij je niet alleen bij het opstellen van trainingsdoelen en -plannen, maar ook bij het aanleren van de juiste technieken en het opbouwen van de nodige kracht en conditie om je doelen te bereiken. Met persoonlijke begeleiding en ondersteuning helpt hij je om het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te behouden op de lange termijn.

Lees meer over Mischa