Andy van den Berg

Andy van den Berg

Andy van den Berg

Andy van den Berg

Personal trainer


Hey, ik ben Andy van den Berg, jouw ervaren en enthousiaste personal trainer bij Tripod Training. Ik help je graag om jouw doelen te bereiken en het leven te leiden dat je verdient.

Als fanatieke sporter en levenscoach met een luisterend oor, kan ik jou helpen om je doelen te bereiken en het beste uit jezelf te halen. Ik begrijp als geen ander dat verandering niet altijd gemakkelijk is, maar door samen te werken en te begrijpen waarom je doet wat je doet, kunnen we stap voor stap de kern van jouw gedrag en gewoontes aanpakken. Bij mij staat plezier voorop en ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het traject.

Ik geloof dat personal training gaat over het versterken van jouw zelfredzaamheid en het begrijpen van jouw gedrag en gewoontes. Daarom stel ik veel vragen en oordeel ik niet, zodat jij meer inzicht krijgt en betere keuzes kunt maken.

Bij Tripod Training gaat het niet alleen om wat er gebeurt in de studio, maar om de resultaten die jij behaalt in de 166 uur daarbuiten. Daarom help ik je niet alleen met trainen, maar ook met het maken van betere voedingskeuzes, beter slapen, meer wilskracht, minder stress en het doorbreken van gewoontes.

Als personal trainer weet ik als geen ander hoe ik het sporten leuk kan maken vanuit een professionele blik. Ik ben er voor jou als je twijfelt, als je de motivatie en kracht hebt gevonden, maar het toch spannend vindt om te beginnen of om het sporten vol te houden.

Kortom, ik ben jouw persoonlijke coach die je kan helpen om jouw doelen te bereiken en het leven te leiden dat je verdient. Laten we samen aan de slag gaan!

Andy van den Berg

Specialiteiten van Andy