Personal trainer

Personal trainer

Coen Spierings

Coen Spierings


Hallo, mijn naam is Coen Spierings  en ik heb een motto dat luidt: “het komt goed, maar niet vanzelf”. Sporten is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik heb altijd fanatiek gevoetbald. Na meerdere operaties aan mijn voorste kruisbanden en 4 jaar revalidatie bij de fysiotherapeut, besefte ik dat ik anderen wilde helpen met sporten.

Ook doe ik aan Calisthenics. Deze sport heeft mij de kracht van het lichaam laten ontdekken en laten zien dat er bijna geen limiet is aan wat je kunt bereiken. Dit in combinatie met mijn achtergrond in voetbal, heeft mij de nodige kennis en expertise gegeven om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Eerlijkheid en openheid zijn voor mij van groot belang. Ik geloof dat je pas écht aan je levensstijl kunt werken als je eerlijk bent tegenover jezelf. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik ben er om je daarbij te helpen.

Bij mij staat jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn centraal. Je kan bij mij rekenen op een persoonlijke, warme en eerlijke benadering om zo het beste uit jezelf te halen.

We gaan samen aan de slag en ik zal je altijd aanmoedigen om je grenzen te verleggen en nieuwe doelen te stellen. Door mijn eigen ervaringen en passie voor sport en gezondheid ben ik vastberaden om jou te helpen in het bereiken van jouw doelen en het vinden van geluk.

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon wilt genieten van sporten, ik help je graag om jouw doelen te bereiken. Laten we samen werken aan een gezondere, gelukkigere en energiekere versie van jezelf!

Coen Spierings