Mischa Lamme

Mischa Lamme

Mischa Lamme

Mischa Lamme

Personal trainer & sportdiëtist


Als personal trainer en sport-diëtist is mijn missie om jou te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken en je te laten transformeren van iemand die fit wil worden naar iemand die fit ís, voor de rest van je leven. 

Als sport-diëtist begeleid ik je niet alleen bij het bij het sporten, maar ook bij het maken van de juiste voedingskeuzes om jouw doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, meer spiermassa wilt opbouwen, of je algehele gezondheid wilt verbeteren, ik kan je helpen met het maken van betere voedingskeuzes die aansluiten bij jouw behoeften en doelen. Samen werken we aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl, waarin sport en voeding hand in hand gaan.

En het goede nieuws is: je kunt nog steeds genieten van bier en bitterballen, of wat je ook lekker vindt. Bij mij draait het allemaal om het vinden van een gezonde levensstijl die bij jou past, waarin je kunt genieten van het leven en tegelijkertijd werkt aan een gezond en gelukkig lichaam en geest. Laten we samen aan de slag gaan en jouw persoonlijke doelen bereiken!

Als personal trainer help ik je niet alleen bij het opstellen van trainingsdoelen en -plannen, maar ook bij het aanleren van de juiste technieken en het opbouwen van de nodige kracht en conditie om je doelen te bereiken.

Met persoonlijke begeleiding en ondersteuning kan ik je helpen om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen. Door samen te werken en te blijven motiveren, zorgen we ervoor dat je jouw doelen niet alleen bereikt, maar ook behoudt op de lange termijn.

Mischa Lamme