Nadège van Roessel

Nadège van Roessel

Nadège van Roessel

Nadège van Roessel

Clubmanager


Nadège vervult de cruciale rol van Yannick en Coert’s rechterhand binnen Tripod, waar ze haar talenten als een echte duizendpoot tentoonspreidt. Ze is de spil van de organisatie, functionerend als een levende agenda, en staat bekend om haar vermogen om alles naadloos te coördineren. Of het nu gaat om het beantwoorden van telefoontjes of het zorgvuldig reageren op e-mails, Nadège is de stem en het hart van Tripod naar de buitenwereld.

Haar creatieve geest schijnt door in elk aspect van haar werk. Ze zorgt ervoor dat elk detail met zorg wordt behandeld, van het doorvoeren van website-aanpassingen tot de administratieve taken en het aansteken van kaarsjes die elke ochtend de sfeer bepalen. Als clubmanager staat Nadège bekend om haar duidelijke communicatie en haar inzet om een schone, veilige, aangename en bovenal gezellige werkomgeving te creëren.

Nadege waardeert het belang van humor op de werkvloer en promoot een cultuur waar ‘flink ouwehoeren’ op de juiste momenten wordt aangemoedigd, levend naar het motto dat een dag niet gelachen, een dag niet geleefd is. Ze gelooft sterk in het creëren van een omgeving waar iedereen zich welkom en thuis voelt, een plek waar authenticiteit en zelfexpressie worden gekoesterd.

Altijd bereid voor een kop koffie en een diepgaand gesprek, Nadège is toegankelijk, of je nu haar kantoor binnenloopt, aan de bar hangt, of ontspant in de lounge.

Nadège van Roessel