Sappho Legters 

Sappho Legters 

Sappho Legters 

Sappho Legters

Personal trainer


Als leefstijlcoach ben ik vastbesloten om anderen te helpen om hun sport- en gezondheidsdoelen te bereiken, nadat ik zelf een enorme leefstijlverandering heb doorgemaakt. Ik weet uit eigen ervaring hoe geweldig het is om fit en gezond te zijn en dat gevoel wil ik delen met anderen. Maar ik begrijp ook hoe moeilijk het kan zijn om oude gewoontes te veranderen. Als leefstijlcoach ben ik er om je te begeleiden en te motiveren om stap voor stap dichter bij je doel te komen.

Mijn liefde voor krachttraining en een gezonde levensstijl hebben me geholpen om te groeien en mezelf te verbeteren. Trainen geeft me rust en maakt me sterker en gezonder. Ik kan me geen leven zonder sporten voorstellen. Ik streef naar kleine overwinningen en houd me vast aan een bepaald doel, maar ik vind het belangrijker om op de lange termijn fit en gezond te blijven. Mijn doel is om op mijn 65e hetzelfde te kunnen blijven doen als nu, en ik weet dat het mogelijk is.

Naast sporten is salsa dansen mijn andere passie. De prachtige muziek, de levendige mensen en de verrassingen maken elke dansavond een groot succes. Ik ben ervan overtuigd dat genieten van het leven en het doen van dingen waar je van houdt, een belangrijk onderdeel is van een gezonde en vitale levensstijl. Als je op zoek bent naar ondersteuning bij het behalen van jouw sport- en gezondheidsdoelen, sta ik klaar om je te helpen en te motiveren. Laten we samen aan de slag gaan en jouw levensstijl verbeteren!

Sappho Legters