Sophia Taleski

Sophia Taleski

Sophia Taleski

Sophia Taleski

Personal trainer


Ik ben Sophia Taleski, sinds eind 2022 ben ik als personal trainer en small group trainer werkzaam bij Tripod. Na 13 jaar topsport softbal te hebben beoefend, besloot ik mijn professionele carrière te beëindigen om me volledig te richten op het helpen van anderen. Het beste uit mezelf halen is wat mij motiveert, en ik wil jou daar graag bij helpen.

Dankzij mijn ruime ervaring met personal training en het trainen van kinderen en volwassenen met diverse doelen, heb ik een groot inlevingsvermogen ontwikkeld. Hierdoor kan ik de begeleiding perfect afstemmen op jouw behoeften en doelen. Of je nu werkt aan het verbeteren van je lichaamshouding, krachttraining wilt of zwangerschapstraining, wilt werken aan zelfvertrouwen, of gewicht wilt verliezen, ik sta voor je klaar.

Tijdens mijn small group trainingen verleggen we samen jouw grenzen, afgestemd op jouw niveau. Ik geloof dat je sterker bent dan je denkt, en dat gaan we samen bewijzen. Bij personal training en duo training gaat de begeleiding volledig in op jouw persoonlijke doelen.

Mijn motto is: “Je bent sterker dan je denkt, en dat bewijs ik je graag”. Laten we samen aan de slag gaan en jouw doelen bereiken, terwijl we plezier hebben in het proces!

Sophia Taleski