Wisanne Bevers

Wisanne Bevers

Personal trainer


Mijn naam is Wisanne en ik ben personal trainer en small group instructrice bij Tripod Training. Mijn reis bij Tripod begon als stagiaire tijdens mijn studie Performance Trainer aan het CIOS in Arnhem. Na het afronden van mijn studie kijk ik ernaar uit om mijn kennis uit te breiden door fysiotherapie te studeren.

Ik ben erg leergierig en wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties, onderzoeken en trainingsmethoden binnen de fitnessbranche. Daarnaast werk ik graag samen met andere trainers, coaches en fysiotherapeuten. Deze ervaring en kennis pas ik toe in de groepslessen en personal training sessies.

Naast mijn interesse in fitness, is skiën een van mijn grootste hobby’s. Vorig jaar had ik de kans om in Oostenrijk mijn skidiploma te behalen en daar twee maanden te werken. Die ervaring heeft me geleerd dat, als je je hart en ziel inzet, je werkelijk alles kunt bereiken.

Mijn missie is om jou te motiveren en te laten inzien dat je grenzen kunt verleggen en je doelen kunt bereiken, mits je bereid bent te werken en vol te houden. Ik ben hier om jou eraan te herinneren dat niets onmogelijk is, en om samen met jou die ‘onmogelijkheid’ om te zetten in realiteit.

Wisanne Bevers