Trainingsdoelen

Bij Tripod trainen beginners en topsporters respectvol naast elkaar. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn op weg om hun doelen te halen.

Hieronder hebben we de meest voorkomende trainingsdoelen op een rij gezet. Ook geven we aan of we de oplossing meestal zoeken in Personal Training, Personal Coaching of Vitaliteitscoaching. Uiteraard adviseren we je hierover op basis van een persoonlijke intake.

Aankomen of afvallen

Of je nou wil aankomen of afvallen, samen gaan we aan de slag met een combinatie van training en voeding. Diëten? Daar geloven we niet in! Liever leren we je hoe je gezond beweegt, eet en drinkt, zodat je daar de rest van je leven profijt van hebt. En natuurlijk houden we rekening met hoe jouw leven in elkaar zit. Drukke baan? Onregelmatige diensten? Moeilijke eter? Samen kijken we hoe je toch gezond kunt leven en je doel kunt bereiken.

Kijk verder bij:

Conditie verbeteren, sterker worden, fitter worden

De een wil niet meer buien adem zijn als ze een trap op is gelopen. De ander wil lekker met zijn kleinkinderen kunnen stoeien. En een derde wil de halve marathon kunnen lopen. Wat je doel ook is, we gaan aan de slag om je conditie te verbeteren, sterker te worden en fitter te worden. Deze drie doelen hangen namelijk sterk met elkaar samen. Wij stellen een mooie mix samen die past bij wat jij wil bereiken.

Kijk verder bij:

Revalidatie (na blessure)

Ben je klaar met je traject bij de arts of fysiotherapeut? En mag je weer gaan trainen? Dan zorgen wij ervoor dat je het gewenste niveau bereikt. Voor de een kan dat iets ‘simpels’ zijn als weer goed kunnen lopen, bijvoorbeeld na een ongeluk. Voor de ander kan het een sportief doel zijn, bijvoorbeeld na een blessure. Of revalideren na een burn-out: wij helpen je dan om fysiek en mentaal beter in je vel te zitten. Uiteraard werken we in deze trajecten samen met de arts of fysiotherapeut.

Kijk verder bij:

Topsport begeleiding

Van jonge alpineskiërs en talentvolle basketballers tot en met ervaren Eredivisie-voetballers en paralympisch dressuurkampioenen: we hebben al heel wat topsporters getraind en gecoacht bij Tripod. De ene keer schakelen ze ons in voor heel gerichte Personal Training, de andere keer voor een meer holistisch Personal Coaching-traject. Uiteraard doen we dat in nauw overleg met coaches en/of andere topsportbegeleider(s), zodat we gezamenlijk werken aan dat ene doel: winst!

Kijk verder bij:

Herstel na Corona

Vermoeidheid, benauwdheid, duizeligheid, permanente spierpijn, druk op de borst… corona kan tot tal van klachten leiden. In veel gevallen is verantwoord bewegen de beste manier om te herstellen. Dat vraagt wel om een zeer persoonlijke aanpak. Voor de één is Personal Training of Personal Coaching dan het beste, de ander heeft vooral baat bij Vitaliteitscoaching. Samen bekijken we wat voor jou de beste aanpak is.

Kijk verder bij:

Shapen

Bredere schouders, vollere billen, een strakkere buik: als je gericht traint, kun je bepaalde delen van je lichaam shapen in de vorm die jij voor ogen hebt. Ook een goed eetpatroon speelt daar in de meeste gevallen een belangrijke rol bij. Daarmee gaan we samen aan de slag. Goed om te weten: we geloven sterk in body positivity. En gezondheid staat op bij ons één, twee en drie.

Kijk verder bij:

Advies nodig bij je trainingsdoel?

Neem contact met ons op