Boksen in Oss

Boksfit Training

Boksfit training: ontdek de kracht en passie van boksen Oss

Stel je voor, een sport die niet alleen je lichaam, maar ook je geest traint – dat is de kracht van boksen. Bij Tripod Training in Oss ontdek je de intensiteit, de passie en het pure doorzettingsvermogen van deze ultieme work-out.

Onze boksfit training biedt de perfecte combinatie van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, technieken en snelheid.

Onze aanpak: techniek, kracht, en meer

De boksfit training is geen gewone work-out. Het is een reis van ontdekking en transformatie waarbij je niet alleen je lichaam traint, maar ook je geest. Met elke stoot en elke stap, zul je zien dat je sterker, sneller, en zelfverzekerder wordt.

Bij deze training draait alles om conditie, techniek, kracht, en uithoudingsvermogen. Maar wat echt telt, is jouw wil om je grenzen te verleggen en jezelf uit te dagen. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau en tempo.

Wees niet bang om te sparren – we bieden defensieve sparring in een veilige en ondersteunende omgeving om je zelfvertrouwen en vaardigheden te ontwikkelen.

We hebben één doel: je helpen de beste versie van jezelf te worden. Daarom focussen we ons op trainingen die je lichaam én geest stimuleren. Dit doen we door aandacht te besteden aan de basistechnieken van boksen, terwijl we je tegelijkertijd uitdagen om je grenzen te verleggen.

Boksen oss les

Boksen in een prettige sfeer bij Tripod Training

Jij bent het middelpunt van elke training. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met sporten, bij ons krijg je de persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt om te groeien en je doelen te bereiken.

Onze ervaren trainers zijn er om je te helpen, niet alleen bij het aanleren van de juiste stoottechnieken en het voetenwerk, maar ook bij het opbouwen van zelfvertrouwen, het verbeteren van je concentratie en het verlagen van je stressniveau.

Geen twee boksfit trainingen zijn hetzelfde bij Tripod Training – elke work-out is een nieuwe kans om jezelf te overtreffen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. De variatie in work-outs zorgt ervoor dat je betrokken blijft, je verveelt je nooit.

Wat ons echt onderscheidt, is de warme, prettige sfeer in onze studio. Je bent geen nummer, je bent deel van onze community. Bij ons train je tussen gelijkgestemden die begrijpen wat je doormaakt, die weten hoe het voelt om uitgedaagd te worden en te groeien.

Dit zijn mensen die je steunen wanneer de training zwaar is, je inspireren om je grenzen te verleggen en je aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. En dat is niet zomaar een lege belofte – het is een beleving die je alleen kunt ervaren door er deel van uit te maken.

Sportschool boks oss

Trainingstijden

Dinsdag 07:00 – 08:00 uur
Dinsdag 20:00 – 21:00 uur
Donderdag 20:00 – 21:00 uur
Fitness gym Oss

Gratis proefles boksen Oss

De boksfit training is een bijzondere ervaring. En er is maar één manier om te ontdekken wat boksen voor jou kan doen: kom het zelf proberen.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten, om je te laten zien wat boksen werkelijk inhoudt en hoe het je kan helpen je fysieke en mentale grenzen te verleggen.

Meld je aan voor een gratis proefles boksfit bij Tripod Training in Oss. Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Ja, ik wil een gratis proefles volgen

Onze trainers

Onze specialisten helpen jou bij Boksfit training!

Richard Bonga

Richard
Bonga

Wie is Richard?