Voor ondernemers

Bedrijfsvitaliteit

Het is makkelijk om jezelf te verliezen in de drukte van deadlines en meetings. Maar wat als we je vertellen dat een beetje tijd voor jezelf juist kan helpen om alles beter aan te kunnen? Precies daar draait het om bij ons.

We weten dat je jouw bedrijf ziet als je passie, maar vergeet niet dat jij zelf ook belangrijk bent. Onze personal trainingen en bedrijfsvitaliteits-oplossingen zijn speciaal ontworpen voor ondernemers om naadloos in jouw drukke schema te passen.

We helpen je om gezondheid een vast onderdeel van je dag te maken, zodat je jezelf straks afvraagt hoe je ooit zonder kon.

Ben je klaar om jezelf en je team op te laden met nieuwe energie en samen te werken aan jullie doelen? Bij Tripod Training bieden we niet alleen individuele aandacht, maar ook oplossingen voor jouw hele team.

 • Doelgerichte personal training en teamtrainingen voor ondernemers en hun teams
 • Verbeter je probleemoplossend vermogen
 • Gecertificeerde personal trainers en vitaliteitscoaches
 • Hoogwaardige trainingsfaciliteiten
 • Verbeter je fysieke- en mentale gezondheid

Ondernemen is topsport

Voor veel ondernemers voelt het nemen van een moment voor krachttraining of hardlopen als een luxe, vooral wanneer er een strakke deadline nadert of een nieuw product op het punt staat gelanceerd te worden. Het lijkt alsof er simpelweg geen ruimte is in de drukke agenda voor gezondheid.

Om continu op het hoogste niveau te presteren, is het essentieel om fysiek en mentaal in topconditie te zijn. Daarom kiezen ’s werelds meest toonaangevende ondernemers ervoor om regelmatig te sporten.

Bij Tripod Training in Oss begrijpen we deze behoefte en bieden we op maat gemaakte trainingen die passen binnen de hectische levensstijl van ondernemers en werknemers. Hier staat jouw gezondheid en welzijn centraal, zodat je elke zakelijke uitdaging vol energie kunt aangaan.

Meer informatie

Waarom kiezen ondernemers voor personal training en coaching bij Tripod Training?

Meer energie

Meer energie

Onze aangepaste trainingssessies zijn toegespitst op zowel jouw individuele welzijn als de gezamenlijke vitaliteit van je team. Dit zorgt voor een heldere geest en verbeterde concentratie, waardoor zowel jij als je medewerkers in staat zijn om optimaal te presteren in je bedrijf.

Bespaar kostbare tijd

Bespaar kostbare tijd

Onze trainingen en coaching sessies zijn ontworpen om in korte tijd maximale resultaten te behalen, ongeacht je doelstelling. Elke stap in de richting van je doelen vertaalt zich naar betere prestaties en concentratie in je zakelijke activiteiten. De extra energie en tijd die je wint, kun je investeren in je onderneming of genieten van welverdiende rust.

Duurzame resultaten

Duurzame resultaten

Onze aanpak is niet alleen gericht op het bereiken van korte-termijndoelen, maar vooral op het realiseren van een duurzame verandering in jouw en je teams levensstijl. We bieden niet alleen begeleiding in fysieke oefeningen, maar ook in evenwichtige voeding en leefstijl. We geloven niet in restrictieve diëten, maar in een gebalanceerde aanpak.

Voordelen van bedrijfsvitaliteit bij Tripod Training

 • Openingstijden van 06.00 tot 22.00 uur. Zo past een work-out altijd in jouw schema.
 • Coaching rond de topic; beweging, slaap, leefstijl, voeding, stress en ondernemen.
 • Samen sporten én netwerken met andere Osse-ondernemers.
 • Bedrijfsvitaliteit op maat gemaakt voor jou(w) personeel.
 • Personal training, coaching én/of small groups

Intake inplannen

Ondernemersverhalen

Boost je gezondheid en bedrijf met onze vitaliteitsoplossingen

Lees meer verhalen waar we trots op zijn

Bedrijfsvitaliteitsaanbod

Coaching leefstijl en vitaliteit

Coaching leefstijl en vitaliteit

Voor de zelfstandige ondernemer die zijn stress wil managen en keuzes wil aanscherpen, tot het bedrijf dat zijn personeel veerkrachtiger en betekenisvoller binnen de organisatie wil maken – onze coaching is de sleutel. Wij bieden de tools voor zowel jouw persoonlijke ontwikkeling als voor de weerbaarheid van je team. Met onze begeleiding creëer je een evenwichtige leefstijl die de basis vormt voor een florerend bedrijf.

Fysieke training op maat

Fysieke training op maat

Personaliseer je pad naar fitheid met onze personal training, versterk de banden binnen je team door groepstrainingen, of geniet van de vrijheid in onze open gym. Elk aanbod is zorgvuldig afgestemd op jouw unieke doelen of die van je bedrijf, of het nu gaat om het verhogen van de energie van individuele werknemers of het boosten van de teamgeest. Bij ons staat jouw visie op vitaliteit centraal.

Vitaliteitsplan op maat

Vitaliteitsplan op maat

Wij zijn jouw strategische partner in welzijn; we luisteren aandachtig en analyseren zowel de behoeften van de individuele ondernemer als die van het hele team. Samen ontwerpen we een leefstijlplan dat naadloos aansluit bij jouw ambities en de dynamiek van je bedrijf. Dit plan is de route naar een verhoogd welzijn en meer werkplezier voor jou en je personeel, waarbij ieders persoonlijke reis naar gezondheid centraal staat.

Meer informatie

Ben je klaar om de vitaliteit van jou of je team te versterken? Laat ons je helpen je doelen te bereiken. Vul het onderstaande formulier in om te starten met jouw transformatie:

  Bedrijfsvitaliteit voor wie?

  Welke bedrijfsvitaliteit-oplossing heeft je voorkeur?