Werken bij Tripod Training

Wil jij werken in een high-end exclusieve lifestylestudio? Heb jij affiniteit met sport en help jij graag mensen het beste uit zichzelf te halen? En woon je in regio Oss? Solliciteer dan nu, want we zijn dringend op zoek naar jou.

  • Sociaal, energiek en creatief
  • Passie voor sport, voeding en een gezonde leefstijl
  • Bereid om in de ochtend en/of avond te werken
  • Woonachtig in de omgeving Oss

Wie zijn wij?

Tripod Training is een high-end lifestylestudio in Oss. Tripod Training gelooft in de drie pilaren: beweging, voeding en beleving.

In onze stijlvolle studio in een sport-ademende omgeving wordt er onder begeleiding van Personal Trainers en Coaches personal training sessies, performance center, small group trainingen, groepstraining, personal coaching en vitaliteitscoaching gegeven.

Onze trainers
Ons team bestaat uit 12 trainers die allemaal kundig en ervaren zijn op het gebied van personal training, voeding en lifestyle coaching, ieder met zijn eigen specialisme. Onze voorkeur ligt dan ook bij een trainer die iets meebrengt op dit gebied.

Bekijk hier onze vacatures

Vacatures bij Tripod Training

Groepstraining instructeur

Ben jij sociaal, energiek en weet jij een groep zo te motiveren en mee te nemen door jouw enthousiasme en uitstraling? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor ons is het van belang dat jij in staat bent meerdere en verschillende type groepslessen te verzorgen. En dat je bereid bent om in de ochtend en/of avond te werken.

Ben je wel gemotiveerd maar heb je weinig ervaring met groepslessen of heb je nog niet alle diploma’s of certificaten dan is intern opleiden bij ons ook mogelijk.

Lijkt jou dit een leuke nieuwe uitdaging? Stuur ons dan je CV + korte motivatie en wie weet start jij binnenkort bij ons als nieuwe instructeur.

Solliciteer direct

Personal trainer/coach

Ben jij energiek, sociaal en deel je jouw passie voor sport en gezondheid graag met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Belangrijk is dat je bereid bent om in de ochtend en/of avond te werken.

Heb je nog niet alle diploma’s of certificaten dan is intern opleiden bij ons mogelijk.

Wij willen graag ons team uitbreiden. Stuur je CV + korte motivatie en wie weet start jij binnenkort bij ons als nieuwe personal trainer.

Solliciteer direct

Ben jij die nieuwe trainer die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op