Werken bij Tripod Training

Bekijk onze personal training vacatures in Oss, Weert en Born.

  • Sociaal, energiek en creatief
  • Passie voor sport, voeding en een gezonde leefstijl
  • Bereid om in de ochtend en/of avond te werken

Wie zijn wij?

Tripod Training is een high-end lifestylestudio in Oss. Tripod Training gelooft in de drie pilaren: beweging, voeding en beleving.

In onze stijlvolle studio in een sport-ademende omgeving wordt er onder begeleiding van Personal Trainers en Coaches personal training sessies, performance center, small group trainingen, groepstraining, personal coaching en vitaliteitscoaching gegeven.

Onze trainers
Ons team bestaat uit 12 trainers die allemaal kundig en ervaren zijn op het gebied van personal training, voeding en lifestyle coaching, ieder met zijn eigen specialisme. Onze voorkeur ligt dan ook bij een trainer die iets meebrengt op dit gebied.

Tripod Training Vacatures

Pilates docent

[Per direct] Vacature Pilates docent in Oss (ZZP)

Wij zoeken een gecertificeerde en gepassioneerde Pilates docent om ons team te versterken in Oss.

Ben jij een gecertificeerde Pilates docent met een passie voor het lesgeven en helpen van mensen om hun doelen te bereiken? Wij zijn op zoek naar iemand zoals jij om ons team te versterken en onze klanten de best mogelijke Pilates-ervaring te bieden. 

Bij ons krijg je de kans om in een high-end studio te werken met hoogwaardige apparatuur. Bovendien krijg je veel vrijheid om jouw passie voor Pilates uit te oefenen en de mogelijkheid om je eigen werkschema te bepalen.

Heb jij zin om samen met ons te werken aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze leden? Solliciteer dan nu en laat ons zien waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie! ✨ Wij kijken er naar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en samen onze passie voor Pilates te delen. 

Stuur je cv naar info@tripodtraining.nl of bel naar 0412-850836

Personal Trainer Born en Weert

Wil jij werken volgens een high-end personal training concept? Heb jij affiniteit met fitness en help jij graag mensen het beste uit zichzelf te halen? Woon je in regio Weert/Born? En spreek jij zowel Nederlands als Engels?

Wil jij verzekerd zijn van vaste uren? Wij zoeken een personal trainer die één of meerdere avonden wil werken in een high-end studio.

Wat wij zoeken:

  • Je bent energiek, resultaatgericht, passievol, enthousiast, zelfverzekerd, communicatief vaardig en zelfstandig
  • Je beschikt over relevante diploma’s en/of ervaring op het gebied van fitness, Personal Training, voeding en leefstijlinterventie. Bij voorkeur een afgeronde sport-,voedings-, of fysiotherapieopleiding (CIOS, ALO, Fysiotherapie, Fitnesstrainer A en B, voedingsleer/gewichtsconsulent, Personal Trainer of NASM)
  • Aantoonbare ervaring in sport, coaching en/of gezonde voeding heeft de voorkeur
  • Op een enthousiaste en overtuigende manier onze wijze van leefstijlverandering over kan brengen
  • Geheel zelfstandig klanten kunnen begeleiden
Solliciteer direct

Personal trainer/coach Oss

Ben jij energiek, sociaal en deel je jouw passie voor sport en gezondheid graag met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Belangrijk is dat je bereid bent om in de ochtend en/of avond te werken.

Heb je nog niet alle diploma’s of certificaten dan is intern opleiden bij ons mogelijk.

Wij willen graag ons team uitbreiden. Stuur je CV + korte motivatie en wie weet start jij binnenkort bij ons als nieuwe personal trainer.

Solliciteer direct

Groepstraining instructeur Oss

Ben jij sociaal, energiek en weet jij een groep zo te motiveren en mee te nemen door jouw enthousiasme en uitstraling? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor ons is het van belang dat jij in staat bent meerdere en verschillende type groepslessen te verzorgen. En dat je bereid bent om in de ochtend en/of avond te werken.

Ben je wel gemotiveerd maar heb je weinig ervaring met groepslessen of heb je nog niet alle diploma’s of certificaten dan is intern opleiden bij ons ook mogelijk.

Lijkt jou dit een leuke nieuwe uitdaging? Stuur ons dan je CV + korte motivatie en wie weet start jij binnenkort bij ons als nieuwe instructeur.

Solliciteer direct

Ben jij die nieuwe trainer die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op