Trainen bij Tripod Training
resulteert in succes!

Het verhaal van Huub

Huub is meer dan 23 kilo afgevallen onder begeleiding van personal trainer & coach Richard.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Koen

We kennen het allemaal; veel te veel uren aan het werk, veel te weinig sporten (of je moet sport kijken op TV ook als sporten beschouwen) en slecht op je voeding letten. Resultaat is slechte conditie, overgewicht en weinig energie.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van William

2,5 jaar geleden en 50kg te zwaar zat ik bij mijn manager aan tafel. De man was ontzettend blij met me en het was duidelijk dat hij me niet kwijt wilde. En hij wilde me zeker niet kwijt door gezondheidsproblemen. We raakten daarover aan de praat. Ik had zelf al van alles geprobeerd, maar het lukte me niet.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Jacqueline

Voor Jacqueline was onze studiotrap al een hindernis. Haar doel was dan ook duidelijk: afvallen en fit worden. Maar wel op háár tempo. Twee jaar later en 75 kilo lichter straalt ze als nooit tevoren.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Olivier

Dat er iets moest gebeuren, was voor Olivier wel duidelijk. Maar het ontbrak hem aan een aanpak om zijn streefgewicht te bereiken. Nu hem dat gelukt is, blijft hij de lat hoger leggen voor zichzelf.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Sanne

Na haar vierde plaats op de Paralympische Spelen in Londen wist Sanne precies wat ze wilde: een podiumplek in Rio de Janeiro. Mede dankzij extra fysieke training bij Tripod kwam die er: goud!

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Nadine

Van de ene op de andere dag was Nadine klaar met haar ongezonde levensstijl. Afvallen en fitter worden: dat was haar doel. Met Personal Training bereikte ze dat en kreeg ze een nieuwe mindset.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Thijmen

“Een goede fysieke gesteldheid is extreem belangrijk voor skiërs. Maar als 15-jarige wedstrijdskiër kun je niet het hele jaar in de Alpen zijn. Daarom traint Thijmen de rest van het jaar bij ons.”

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Angeli

Toen Angeli meedeed aan het tv-programma OBESE, kreeg ze Coert toegewezen als haar personal trainer. Voor het oog van heel Nederland viel ze vervolgens in slechts een jaar tijd 80 kilo af.

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Jannes

Jannes droomt ervan om als eerste Nederlander mee te doen aan de slalom en reuzeslalom op de Olympische Winterspelen. Daarvoor traint hij vooral op de piste, maar ook in onze studio.

Lees het hele verhaal

Jouw succesverhaal ook hier?

Neem contact met ons op