Bootcamp training

Wil je op een leuke en effectieve manier werken aan je gezondheidsdoelen? Dan is onze bootcamp training in Oss iets voor jou! Onze groepslessen in de buitenlucht worden verzorgd door professionele trainers die je persoonlijk begeleiden en motiveren.

Bootcamp training is de ideale manier om te werken aan je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie. Van push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks tot en met spring- en hurkoefeningen, sprints en hardloopsessies: de trainingsstof is zeer divers en altijd uitdagend.

Onze trainers hebben jarenlange ervaring en zijn opgeleid om jou op de juiste manier te begeleiden en te motiveren. Ze zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt en weten precies hoe ze jou moeten uitdagen om steeds weer een stapje verder te gaan.

Persoonlijke begeleiding

Onze bootcamp training in Oss is geschikt voor mensen voor mannen en vrouwen van alle niveaus. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met sporten, onze trainers passen de oefeningen aan op jouw niveau zodat je altijd op een veilige en effectieve manier en op je eigen niveau traint. Daarnaast wordt er ook gekeken naar eventuele blessures of beperkingen zodat de training hierop aangepast kan worden.

Bij onze bootcamp training in Oss krijg je persoonlijke begeleiding van onze trainers. Ze zullen je motiveren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. Onze trainers zijn er om jou te helpen bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen.

Trainen in de buitenlucht

Bootcamp training heeft vele voordelen. Het is een effectieve manier om aan je uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie te werken. Daarnaast train je in de buitenlucht wat zorgt voor frisse lucht en een vermindering van stress. Ook is het een leuke manier om samen met anderen te trainen en elkaar te motiveren.

Onze bootcamp trainingen zijn niet alleen effectief voor het bereiken van je gezondheidsdoelen, maar ook nog eens hartstikke leuk. Samen met andere sporters werk je aan je conditie en kracht, terwijl je geniet van de prachtige natuur om je heen.

In de bossen van Herperduin trainen we iedere zaterdag van 09:00 tot 10:00 met materialen die we zelf meenemen. Maar we gebruiken ook de vele bankjes, boomstammen en klimrekken die we tegenkomen. Goed om te weten: onze trainers kennen het gebied op hun duimpje, dus maak je klaar voor veel verrassing en variatie.

Trainingstijden

Zaterdag 09:00 – 10:00 uur

Graag een proefles bootcamp in Oss meedoen of meer informatie?

Wil jij ook werken aan een gezonde levensstijl en je persoonlijke doelen bereiken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze bootcamp training in Oss. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al je vragen.

Naast onze bootcamp training bieden we ook personal training aan in Oss. Onze personal trainers stellen samen met jou een op maat gemaakt trainingsprogramma op, dat past bij jouw niveau, doelen en wensen. Ze houden rekening met eventuele blessures of beperkingen en zorgen voor een veilige en effectieve training.

Ja, ik wil een gratis proefles volgen

Onze trainers

Onze specialisten helpen jou bij Bootcamp Training!

Tygo van Marwijk

Tygo
van Marwijk

Wie is Tygo?