Personal training

Dus jij wil lekker gaan trainen? Om energieker, fitter of (nog) sterker worden? Maar dan wel op een verantwoorde, holistische manier? Dan heb je aan ons een goede. Personal training bij Tripod in Oss betekent: realistische doelen behalen vanuit een duidelijke visie.

 • Persoonlijk plan
 • Resultaatgericht trainen
 • Gecertificeerde personal trainers
 • Hoogwaardige trainingsfaciliteiten
 • Minder kans op blessures, meer kans op succes

Personal training is dé manier om verantwoord naar een concreet resultaat te trainen. We stellen namelijk niet alleen een persoonlijk trainingsschema voor je samen, maar ook een voedingsplan. Bovendien maken we het sporten zó leuk, dat je het ook volhoudt!

“Door de fijne sfeer is het heerlijk
om keer op keer afgemat te worden”
Paralympisch kampioene Sanne Voets (Oss)

 

Wat is jouw doel?

In onze personal training studio in Oss trainen beginners en topsporters respectvol naast elkaar. Ze hebben namelijk allemaal dezelfde keuze gemaakt: onder professionele begeleiding hun persoonlijke doelen nastreven. Én behalen.

Trainingsdoelen bij personal training:

 • Conditie verbeteren
 • Sterker worden
 • Fitter worden
 • Revalidatie (na blessure)
 • Corona-herstel
 • Shapen
 • Topsport

Gecertificeerde personal trainers

Misschien kom je naar Tripod omdat je Coert kent van tv. Dan is het goed om te weten dat Coerts collega’s exact dezelfde drive hebben en allemaal gecertificeerde personal trainers zijn.

Wil jij je doelen behalen?

Neem contact op

Dit gaan we doen

Training

Goed bewegen betekent voor iedereen iets anders. Bovendien heeft elke sporter zijn of haar eigen doel. We beginnen dan ook met het opstellen van een persoonlijk trainingsplan met gevarieerde trainingsvormen die je (deels) ook thuis kunt uitvoeren.

Tijdens je trainingen in onze studio in Oss leren we je zorgvuldig hoe je je oefeningen het beste kunt uitvoeren. Daardoor ga je effectiever trainen, verklein je de kans op blessures en haal je je doelen eerder.

Voeding

Personal training en voeding gaan hand in hand met elkaar. Naast een persoonlijk trainingsschema maken we daarom een voedingsplan op maat. Dit stemmen we uiteraard af op je trainingsschema, zodat training en voeding elkaar versterken.

Bovendien leggen we je uit wat goed voor je is en waarom dat zo is. Ons doel is namelijk dat je niet alleen vandaag en morgen het juiste eet en drinkt, maar ook de rest van je leven.

Beleving

Beginnen is niet moeilijk. Volhouden wel. Ténzij je goede personal trainers hebt natuurlijk. Wij verstaan de kunst om jou maximaal te motiveren, op een manier die bij jou past.

Dat doen we door sámen met jou je doelen na te streven. Ook zorgen we ervoor dat je realistische doelen stelt en die ook behaalt. Niets zo verslavend als succes! Ook zul je merken dat beleving heel veel kan doen. Wel zo fijn dus dat er in onze personal training studio in Oss een aangename positieve vibe hangt.

Combinatie abonnement

Wil jij personal training en groepstraining combineren? Met dit 4-maanden combinatie abonnement krijg je om de week personal training van je eigen personal trainer en kun je iedere week deelnemen aan een groepstraining naar keuze.

Meer informatie

Duo Training

Personal training samen met je vaste trainingsmaatje? Dat kan natuurlijk ook. Duo Training noemen we dat. Je houdt elkaar gemotiveerd, pept elkaar op en haalt het beste in elkaar naar boven om samen je doelen te bereiken.

Neem contact op

Wil jij je doelen behalen?

Neem contact met ons op