Behaal jouw doel

Personal training Oss

Dus jij wil lekker gaan trainen? Om energieker, fitter of (nog) sterker worden? Maar dan wel op een verantwoorde, holistische manier? Dan heb je aan ons een goede. Personal training bij Tripod in Oss betekent: realistische doelen behalen vanuit een duidelijke visie.

  • Persoonlijk plan
  • Resultaatgericht trainen
  • Gecertificeerde personal trainers
  • Hoogwaardige trainingsfaciliteiten
  • Minder kans op blessures, meer kans op succes

Personal training is dé manier om verantwoord naar een concreet resultaat te trainen. We stellen namelijk niet alleen een persoonlijk trainingsschema voor je samen, maar ook een voedingsplan. Bovendien maken we het sporten zó leuk, dat je het ook volhoudt!

“Door de fijne sfeer is het heerlijk
om keer op keer afgemat te worden”
Paralympisch kampioene Sanne Voets (Oss)

Personal trainer in Oss

Personal trainers in Oss die je helpen om duurzame resultaten te behalen

Sport is niet alleen een essentieel onderdeel van ons leven, het vormt de basis van hoe we ons voelen, eruitzien en hoe lang we leven. Het stellen van doelen zoals afvallen, spiermassa opbouwen, of simpelweg gezonder leven, is de eerste stap. Maar de reis daarheen is waar de uitdaging ligt.

Bij Tripod Training sta je er niet alleen voor. Onze personal trainers bieden meer dan alleen training; onze werkwijze omvat training, voeding en beleving. Plan een vrijblijvende kennismaking in en word onderdeel van onze community.

Tripod training personal trainer in Oss al meer dan 10 jaar

Waarom aan de slag met een personal trainer in Oss?

Het antwoord is eenvoudig: beweging is essentieel. Het kan zijn dat je het moeilijk vindt om jezelf naar de sportschool te krijgen, of dat je een druk leven hebt en je tijd en energie zo efficiënt mogelijk wilt inzetten. Iedereen is anders, met een eigen lichaam, karakter en manier van leven. Dat betekent dat jouw trainingsplan net zo uniek moet zijn als jij.

Aan de slag gaan met personal trainer in Oss is een stap richting een bewuster en gezonder leven, waar jij de touwtjes in handen hebt. We bieden niet alleen begeleiding op maat, maar ook de tools en kennis die je nodig hebt om zelfstandig de beste keuzes te maken voor jouw gezondheid.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Jouw personal trainer en coach in oss

Persoonlijke doelen behalen

Bij onze personal training sessies in Oss draait alles om jou en wat jij wilt bereiken. Of je nu je conditie een boost wilt geven, je spieren wilt versterken, of gewoon fitter wilt voelen, we zijn er om je te begeleiden. En als je herstellende bent van een blessure of last hebt van fysieke klachten hebben we de expertise in huis om je veilig en effectief weer op de been te helpen.

Droom je van een sterk lichaam? Samen werken we aan dat doel met oefeningen die specifiek op jouw lichaam zijn afgestemd. En voor de sporters die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen, creëren we een programma dat je helpt je grenzen te verleggen. Bij ons is personal training meer dan alleen trainen; het is een persoonlijke reis naar de beste versie van jezelf.

Fitness coaching

Professionele begeleiding van onze trainers en coaches

Bij Tripod Training is diversiteit onze kracht. Ons team bestaat uit deskundige trainers, ervaren coaches, voedingsdeskundigen, en vitaliteitscoaches, en we werken hand in hand met professionele fysiotherapeuten.

Deze unieke mix zorgt ervoor dat we altijd de perfecte match voor jou hebben. Wat jouw doel of uitdaging ook is, bij ons vind je een specialist die niet alleen begrijpt wat je nodig hebt, maar ook precies weet hoe jou daarbij te begeleiden.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Personal Training Oss | Tripod
5.0
Gebaseerd op 40 beoordelingen
powered by Google
Wino JansenWino Jansen
09:45 26 Aug 23
Uitstekende sfeer, professionele coaches, ze weten echt waar ze het over hebben.
Trudis BaartTrudis Baart
21:50 29 Jul 23
Toptrainers: deskundig en professioneel
Chris BurgersChris Burgers
08:47 21 Nov 22
Glenn DeSantisGlenn DeSantis
16:13 04 Oct 22
Milou was geweldig 👍
Carola van NiftrikCarola van Niftrik
15:29 24 Jul 22
MiriamMiriam
07:48 19 Jul 22
Je krijgt goede enthousiaste begeleiding! Er zijn daar veel mogelijkheden met een duidelijk persoonlijk advies! Er wordt veel op FB geplaatst waardoor je de personeelsleden en apparaten al goed kunt leren kennen, aanrader👍
Wil van DoleweerdWil van Doleweerd
13:04 05 Jul 22
Het is een hele goede sportschool maar ik was er niet om te sporten .
Lisette van AmstelLisette van Amstel
14:09 10 Jun 22
Een jaar geleden hier gestart, na/met een blessure. De koffie is heerlijk….en de personal training super goed op het individu afgestemd. Er wordt steeds gekeken naar mogelijkheden en grenzen verleggen. Daarnaast zijn de groepstrainingen ook echt aan te raden: samen zweten lachen. Een fijne plek om aan jezelf te werken.
Sharon ElshofSharon Elshof
09:39 18 May 22
Fijne sportstudio. Iedereen is welkom om zijn doelen te behalen onder professionele begeleiding.
js_loader

Tripod Training aanpak

Training

Training

Goed bewegen betekent voor iedereen iets anders. Bovendien heeft elke sporter zijn of haar eigen doel. We beginnen dan ook met het opstellen van een persoonlijk trainingsplan met gevarieerde trainingsvormen die je (deels) ook thuis kunt uitvoeren.

Tijdens je trainingen in onze studio in Oss leren we je zorgvuldig hoe je je oefeningen het beste kunt uitvoeren. Daardoor ga je effectiever trainen, verklein je de kans op blessures en haal je je doelen eerder.

Voeding

Voeding

Personal training en voeding gaan hand in hand met elkaar. Naast een persoonlijk trainingsschema maken we daarom een voedingsplan op maat. Dit stemmen we uiteraard af op je trainingsschema, zodat training en voeding elkaar versterken.

Bovendien leggen we je uit wat goed voor je is en waarom dat zo is. Ons doel is namelijk dat je niet alleen vandaag en morgen het juiste eet en drinkt, maar ook de rest van je leven.

Beweging

Beweging

Beginnen is niet moeilijk. Volhouden wel. Ténzij je goede personal trainers hebt natuurlijk. Wij verstaan de kunst om jou maximaal te motiveren, op een manier die bij jou past.

Dat doen we door sámen met jou je doelen na te streven. Ook zorgen we ervoor dat je realistische doelen stelt en die ook behaalt. Niets zo verslavend als succes! Ook zul je merken dat beleving heel veel kan doen. Wel zo fijn dus dat er in onze personal training studio in Oss een aangename positieve vibe hangt.

Jouw personal trainer in oss

Personal training

Personal training bij ons biedt zowel individuele sessies als de optie voor duo training. Dit betekent dat je kunt kiezen voor een-op-een begeleiding, volledig toegespitst op jouw unieke doelen en behoeften, of samen met een trainingspartner kunt trainen onder professionele begeleiding.

Bij personal duo training combineren we het persoonlijke aspect met de dynamiek van samen trainen, waarbij we nog steeds nauwlettend aandacht besteden aan jullie individuele behoeften.

Meer informatie

Combineer small group training met training

Combinatie abonnement

Wil jij personal training en groepstraining combineren? Met dit 4-maanden combinatie abonnement krijg je om de week personal training van je eigen personal trainer en kun je iedere week deelnemen aan een groepstraining naar keuze.

Meer informatie

Samen in oss train je met gelijkgestemden met small group

Small group training

Liever in een kleine groep training met de persoonlijke begeleiding die je gewend bent van je personal trainer? Dan is onze small group training is voor jou. Met gevarieerde trainingen ga je lekker sporten in een groep met gelijkgestemden.

Vrijblijvende kennismaking

We willen je leren kennen met een kennismaking

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Een kennismaking is een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit gesprek vindt plaats in onze studio in Oss. Het doel is om er achter te komen of Tripod Training bij jouw doel(en) past.

Na het invullen van je gegevens nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen. Tot snel!

Vrijblijvende kennismaking

Veelgestelde vragen

Voor wie is personal training?

Bij Tripod Training snappen we helemaal als je twijfelt of personal training de juiste stap voor je is. Misschien denk je dat het alleen om het tellen van sets en reps gaat, maar bij ons is het zoveel meer. Je zoekt niet zomaar een trainer, je zoekt iemand die je echt vooruit helpt, die je laat zien wat mogelijk is.

Onze aanpak bij Tripod Training is allesbehalve standaard. We bouwen jouw succesplan op een fundament van grondige analyses en een allesomvattende benadering. We kijken verder dan de halters en de loopband; we verdiepen ons in jouw bewegingsvrijheid, levensstijl, eetgewoonten, hoe je omgaat met blessures, en zelfs de patronen in je gedrag die invloed hebben op je welzijn.

We weten dat ware transformatie begint met een compleet begrip van alle aspecten die invloed hebben op je gezondheid. Daarom ontwerpen we een uniek plan voor jou, met oog voor elk detail dat bijdraagt aan jouw vooruitgang.

Bij Tripod Training vind je een trainer die dieper graaft, die jou en je unieke uitdagingen begrijpt, en die naast je staat op weg naar de resultaten waarvan je droomt.

Aarzel niet als je twijfelt; het is volkomen normaal. Onthoud dat personal training bij Tripod Training echt een andere ervaring biedt. Het draait om jou: je leven, je gezondheid, je toekomst. We zijn hier om je elke stap van de weg te begeleiden, met een aanpak die verder gaat dan alleen trainen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in waar we samen jouw ambities verkennen en onze trainers een pad voor je uitstippelen, helemaal afgestemd op onze unieke visie.

 

Wat kan ik verwachten van een personal trainer?

Wanneer je aan de slag gaat met een personal trainer bij Tripod Training, stap je in een wereld waar jouw gezondheid en doelen centraal staan. Het gaat niet alleen om het tillen van gewichten of het aantal kilometers dat je rent.

Het gaat om het bouwen aan een gezonde, evenwichtige levensstijl die jouw persoonlijke dromen en doelstellingen ondersteunt. Of die droom nu het verbeteren van sportprestaties is, gewichtsverlies, of simpelweg een fitter versie van jezelf worden, het draait allemaal om de juiste mix van elementen.

Vanaf het allereerste begin, met een uitgebreide intake, kijken we naar jouw doelen en persoonlijke voorkeuren. We kijken niet alleen naar je fysiek, maar ook naar mentale veerkracht en je persoonlijke doel.

Het gaat erom een programma te ontwikkelen dat echt bij jou past, afgestemd op jouw leven, jouw ritme, en jouw doelen. Jouw personal trainer is er niet alleen om je door oefeningen te loodsen; ze zijn er om je te coachen, te motiveren en te ondersteunen bij elke stap.

Bij Tripod Training draait het allemaal om de perfecte balans tussen drie cruciale elementen: de juiste beweging, de juiste voeding, en de juiste beleving.

Dat is de driepoot, of ’tripod’, die onze aanpak vormgeeft. We streven ernaar om voor jou de perfecte mix te vinden die niet alleen je fysieke doelstellingen ondersteunt, maar ook bijdraagt aan je algemene welzijn en geluk.