Het verhaal van Ondernemer Willem-Jan Derijks 


Willem-Jan Derijks is niet alleen de drijvende kracht achter ‘Derijks Mooi Werken’, maar ook een toegewijd lid van Tripod Training sinds 2016.

Zijn reis bij Tripod begon met een helder doel voor ogen: afvallen en fysiek fit worden. Nu, jaren later, heeft hij dat doel bereikt en is zijn focus verschoven naar het behouden van die fitheid en het bevorderen van vitaliteit.

Bij Tripod Training heeft Willem-Jan een routine gevonden die werkt voor hem. “Ik voel me veel fitter en vitaler,” zegt hij. Zijn wekelijkse routine omvat personal training, groepssessies bij Tripod Elite, en Pilates.

Maar het gaat niet alleen om de fysieke voordelen. “Het brengt ook gezelligheid,” voegt hij toe, “en het helpt stress te verminderen.” Voor Willem-Jan is het duidelijk dat Tripod meer biedt dan alleen een plek om te sporten; het is een gemeenschap en een plek waar hij zich kan ontspannen en opladen.

Als ondernemer weet Willem-Jan hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal. Zijn advies aan andere ondernemers is dan ook simpel maar krachtig: “Ga vooral aan de slag!”


Deel dit succesverhaal