Personal training gaat (out) door in Oss

Personal training gaat (out) door in Oss

Personal training gaat (out) door in Oss

Personal training gaat naar buiten in Oss. Afgelopen 18 december heeft het kabinet weer besloten om de personal training studio’s volledig te sluiten tot minstens 14 januari.

Echter, lopen de besmettingcijfers nog steeds op door de nieuwe Omicron-variant. We hopen dus dat we onze personal training studio halverwege januari weer open kan, maar de cijfers en nieuwsberichten zien er nog niet goed uit.

We blijven op de hoogte van alle coronamaatregelen en communiceren zo snel mogelijk met onze klanten als we meer informatie hebben.

Personal training tijdelijk buiten bij Tripod Training in Oss

We hebben ervoor gekozen om onze personal trainingen weer naar buiten te verplaatsen, net zoals vorig jaar.

We hebben vijf verschillende work-out stations gecreëerd op kunstgras met parasols en heaters. Tussen de work-out stations zit voldoende afstand, zodat we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen tussen onze personal trainers en klanten. Met dank aan onze collega-ondernemers uit Oss van Brasserie De Groene Engel en J&E Sports.

Onze personal trainingen vinden plaats tussen 05:00 en 17:00, helaas is na 17:00 buiten sporten niet toegestaan.

We zoeken samen met al onze klanten naar passende oplossingen tijdens deze lockdown. Zo krijgen klanten bij ons de mogelijkheid om hun abonnement tijdelijk te bevriezen, wanneer zij besluiten of niet in de mogelijkheid zijn om geen gebruik te maken van onze buitentrainingen.

De klanten die normaal gesproken groepstrainingen of bootcamp volgen, hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor één-op-één personal training buiten.

Wandelingen in- en rondom Oss georganiseerd door Tripod Training

We proberen samen met onze personal trainers zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te houden. Zo organiseren we regelmatig lange wandeltochten op zondagen en zijn we een lockdown-challenge begonnen.

Iedereen kan zich aansluiten bij de wandelingen in- en rondom omgeving Oss. Deze wandelingen kun je op eigen tempo wandelen en zijn corona-proof. Wil je hier meer over weten? Stuur dan een mail naar info@tripodtraining.nl.

Uitdaging: 1.000.000 calorieën verbanden

Op Facebook zijn we een communitygroep begonnen met als doel het verbranden van 1.000.000 calorieën. Iedereen kan zich hierbij aansluiten. Deze Facebookgroep vind je hier.

Tijdens de laatste tussenstand op 31 december 2021 zaten we net onder de 300.000 calorieën. Van wandelen en fietsen tot personal training sessies en stofzuigen – alles komt voorbij!

Het doel van deze groep is om elkaar te motiveren en te inspireren om tijdens deze lockdown in beweging te blijven.

Kom jij samen met onze personal trainers buiten werken aan je goede voornemens?

Januari, de ideale tijd om te starten met je goede voornemens. Ondanks dat we nu midden in een lockdown zitten, is het weer geen excuus om niet te starten met trainen. De kou en de regen hebben we getackeld met onze parasols en heaters.

Onze personal trainers weten hoe ze klanten het beste buiten kunnen trainen. Daarnaast helpen ze jou ook met lifestylecoaching en voedingsadviezen.

Stel het dus niet langer uit! En mail of bel ons vandaag nog, dan kun je deze week al starten met je goede voornemens! Vandaag is de beste dag om te beginnen met sporten.


Deel dit nieuwsartikel