Tripod teamuitje bij Outdoor Outfitter

Tripod teamuitje bij Outdoor Outfitter

Tripod teamuitje bij Outdoor Outfitter

Wat was het teamuitje leuk! Afgelopen zondag 10 april hebben we met het hele Tripod team – van trainers tot onze schoonmakers – een workshop oerkoken gevolgd bij Outdoor Outfitter. In dit blogartikel vind je een verslag van ons teamuitje.

Het complete Tripod team bij elkaar

Voor het eerst sinds de geschiedenis van Tripod Training, was het hele team aanwezig bij het teamuitje. Geen afmeldingen en geen coronapandemie meer. Coert lag de dag vóór het teamuitje nog ziek op bed, maar wist gelukkig weer op tijd op te knappen. Dat zou wat geweest zijn, het team compleet behalve de grote baas. Maar gelukkig is het allemaal goed gekomen.

Zie hieronder onze teamfoto! Herken jij iedereen?

Team Tripod Training op teamuitje workshop oerkoken. Al het personeel aanwezig, van personal trainers tot schoonmakers.

Twee nieuwe personal trainers

Grote kans dat je twee nieuwe gezichten ziet op de foto. De jongen links vooraan op de foto, naast Yvette, is Jeroen, ook wel Jeroen 2 genoemd. Hij is vorige week gestart met het geven van small groups op zaterdag en zal uiteindelijk ook meer trainingen en personal training sessies gaan geven.

Onze andere nieuwe personal trainer is Sappho. Op de foto staat ze tussen Tessa en Jeroen (1) in. Sappho heeft een achtergrond als leefstijlcoach en personal trainer.

Binnenkort gaan we hun uitgebreid aan jullie voorstellen. Tot die tijd nog even geduld!

Teamuitje: workshop outdoor oerkoken

Dan verder naar de workshop. We gingen dus met het complete team een workshop oerkoken volgen. We werden opgesplitst in verschillende groepen die weer verantwoordelijk waren voor diverse gerechten.

Van aspergesalade en aardappel gratin tot bavettes, zalm en appel crumble. Alle gerechten werden met liefde klaargemaakt. De samenwerking verliep soepeltjes en de gerechten stonden dan ook snel op tafel.

De dames ontfermden zich over de zalm, Monique, Jeroen (1) en Sappho met trots over de asperge salade en het kon natuurlijk niet anders dat Richard en Jesper met veel liefde voor de bavette zorgden.

Zelfs onze mannen Yannick en Kenneth wisten samen hun gerecht met succes te voltooien. 😉

Trainer Yannick en Kenneth tijdens teamuitje van Tripod Training

Met z’n alle wisten we een overheerlijk 3-gangen diner te serveren. En daarnaast was het natuurlijk ook nog eens erg gezellig.

Sfeerimpressie van het teamuitje van Tripod

Bekijk hieronder de video van deze dag.


Deel dit nieuwsartikel