Bridget Looijmans

Bridget Looijmans

Bridget Looijmans

Bridget Looijmans


We stellen graag Bridget Looijmans aan je voor. Met haar achtergrond als danseres, zangeres en actrice (triple threat) heeft ze alles in huis om van de Pilates lessen een feestje te maken. Bridget is afgestudeerd aan de bachelor Musicaltheater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Afgelopen theaterseizoen was ze te zien als Cover Liesl in The Sound of Music van Stage Entertainment. Momenteel studeert ze aan de Master of Music, Music Theatre op Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Haar passie voor beweging en het helpen van studenten bij het bereiken van persoonlijke doelen door middel van Pilates, is ongeëvenaard. Ze brengt haar expertise en kennis van het menselijk lichaam over op haar studenten en helpt hen bij het verbeteren van hun kracht, flexibiliteit en houding.

Als performer is ze altijd bezig met het lichaam in topconditie te houden om zo de doelen te bereiken. Hiervoor is Pilates een zeer belangrijke tool en houdt je lichaam gezond, fit en in vorm. Haar passie voor het bereiken van doelen geeft ze door aan haar studenten en met haar kennis van het lichaam brengt ze hen tot een hoger niveau in kracht, flexibiliteit, houding en lichamelijk bewustzijn.

Bridget Looijmans

Specialiteiten van Bridget