Corona-update: De personal training studio is weer volledig open

Corona-update: De personal training studio is weer volledig open

Corona-update: De personal training studio is weer volledig open

Afgelopen 14 december was het dan eindelijk zo ver: tijdens de persconferentie werd aangekondigd dat sportscholen en personal training studio’s hun deuren weer open mochten. Gelukkig hebben we niet stilgezeten en hebben we de afgelopen maand buitentrainingen gegeven.

Welke coronamaatregelen gelden er in onze personal training studio?

Iedereen mag weer binnen en buiten trainen. Maar er gelden wel enkele coronamaatregelen waar we ons aan moeten houden. Hieronder hebben we alle coronamaatregelen die bij onze studio gelden op een rijtje gezet:

 • In onze personal training studio is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar
 • De kleedkamer, douches, toiletten en kantine zijn open
 • Ook mogen we weer sporten in groepsverband, onze groepslessen, small group training en bootcamp vinden dus weer plaats op de reguliere tijden en dagen. Er geldt geen maximale groepsgrootte.
 • Mondkapjes zijn weer verplicht binnen de studio (kleedkamers/ingang/kantine), behalve tijdens het sporten. Al onze trainers dragen ook een mondkapje voor jouw veiligheid.

Daarnaast gelden de basisregels nog steeds om coronaverspreiding te voorkomen. Op deze website van het RIVM vind je alle actuele coronamaatregelen. Wees verstandig en communiceer als je griep- of coronasymptomen hebt.

veilig sporten in Oss

Veilig en verantwoord trainen bij Tripod Training

We volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en brancheorganisatie NL Actief, zodat iedereen veilig en verantwoord bij Tripod kan sporten.

Wij begrijpen dat de stap om (weer) te gaan trainen erg spannend en eng kan zijn zeker in een grote fitnessketen. Daarom proberen we er alles aan te doen om dat gevoel bij onze personal training studio weg te nemen. Het belangrijkste is dat je in gesprek gaat met onze trainers en coaches hierover zodat we kunnen kijken naar passende oplossingen. Zo kunnen we ook altijd nog steeds buiten trainen of de training inplannen op onze uren dat het rustig is in de studio.

 • Bij elke vorm van training wordt 1,5 meter afstand gehouden
 • Onze trainers wassen en desinfecteren onze fitnessmaterialen en -apparatuur vóór en na de training
 • We plannen extra schoonmaakrondes in onze club
 • We zorgen voor een goed ventilatiesysteem binnen de studio
 • We nemen het zekere voor het onzekere: er worden tijdelijk geen high-fives gegeven

Wil jij starten met trainen met een personal trainer?

De coronamaatregelen hebben onze mentale en fysieke gezondheid erg op de proef gesteld. Wil je graag werken aan je gezondheid en vitaliteit door te gaan sporten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Twijfel je nog omdat je angstig bent of het spannend vind? Dat begrijpen we bij Tripod Training! Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek en rondleiding in, zodat jij een goed en veilig gevoel bij onze studio krijgt.

Meestgestelde vragen rondom de coronamaatregelen bij Tripod Training

Welke coronamaatregelen nemen jullie?

 • In onze personal training studio is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar
 • De kleedkamer, douches en toiletten zijn open
 • Ook mogen we weer sporten in groepsverband, onze groepslessen, small group training en bootcamp vinden dus weer plaats op de reguliere tijden en dagen
 • We houden 1,5 meter afstand (dus even geen high-fives)
 • Mondkapjes zijn weer verplicht binnen de studio (kleedkamers/ingang/kantine), behalve tijdens het sporten
 • Al onze trainers dragen ook een mondkapje voor jouw veiligheid
  • We zorgen voor goede ventilatie

 • Onze trainers wassen en desinfecteren onze fitnessmaterialen en -apparatuur vóór en na de training
 • We plannen extra schoonmaakrondes in onze club
 • We volgen de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. En we volgen de protocollen van NL Actief (De branchevereniging van erkende ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland).

  Ja, deze zijn gewoon weer open.

  Voor onze studio gelden weer de reguliere openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 07:00 tot 21:30 geopend. Op zaterdag van 07:00 tot 14:00.

  Een mondkapje is verplicht bij binnenkomst, in de kleedkamers en in de kantine. Tijdens de training mag het mondkapje af.

  We zijn verplicht om je coronatoegangsbewijs te controleren bij binnenkomst voor iedereen vanaf 18 jaar. Dit is op dit moment alleen geldig in de sportbranche. Onze trainers en coaches controleren je coronatoegangsbewijs en ID (lidmaatschap).

  Op dit moment is een geldig coronatoegangsbewijs een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie of 28 dagen na een Janssen-vaccinatie), een herstelbewijs (van maximaal 365 dagen oud) dat je positief bent getest op het coronavirus of een negatieve coronatest (maximaal 24 uur geldig).

  Voor onze buitentrainingen en bootcamp is geen coronatoegangsbewijs nodig.


  Deel dit nieuwsartikel