MoveOss: Fitnessbedrijven Oss en Sport Expertise Centrum

MoveOss: Fitnessbedrijven Oss en Sport Expertise Centrum

MoveOss: Fitnessbedrijven Oss en Sport Expertise Centrum

Afgelopen 24 februari hebben de Vereniging Fitnessbedrijven Oss (FBO) en het Sport Expertise Centrum (SEC) een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van MoveOss. Coert van Roessel was hierbij namens zijn rol als penningsmeester aanwezig namens FBO.

Beide partijen hebben afgesproken om samen te gaan werken bij de ontwikkeling van een nieuw platform in Oss: MoveOss.

Wat is MoveOss?

MoveOss is een sport- en beweegplatform voor alle inwoners van de gemeente Oss. Dit nieuwe platform gaat zorgen voor meer verbinding, zichtbaarheid en promotie van het sport- en beweegaanbod én inwoners stimuleren om meer (samen) te gaan bewegen.

In samenwerking met sportmarketingbureau Sportunity uit Apeldoorn wordt dit platform gerealiseerd.

Het platform sluit aan bij de ambities uit het Osse Sport- en Preventieakkoord. Hierdoor wordt de stap gezet om iedere Ossenaar meer te laten bewegen voor een gezond leven.

MoveOss Sportakkoord in Oss om meer te bewegen samenwerking van Fitnessbedrijven Oss en Sport Expertise Centrum

Samenwerking tussen FBO en het SEC

De komende tijd zal het platform verder worden ontwikkeld. Dit gebeurt in eerste instantie met de leden van het FBO. De leden van FBO hebben gezamenlijk meer dan 10.000 leden in de gemeente Oss.

Coert van Roessel zal actief meedenken en bijdragen over de ontwikkeling, het aanbod en de marketingcampagnes van MoveOss.

Het Osse sportakkoord

In de gemeente Oss zijn er ongeveer 20.000 mensen die structureel niet of nauwelijks bewegen. Daarnaast haalt ongeveer 50% de beweegnorm niet. Klik hier om erachter te komen of jij voldoet aan de beweegrichtlijnen.

Houd onze socials in de gaten over updates omtrent MoveOss

De komende tijd zullen er meer updates gedeeld worden omtrent dit nieuwe platform. Houd daarom de socials van Tripod Training, het Sport Expertise Centrum Oss en Fitnessbedrijven Oss goed in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen!


Deel dit nieuwsartikel