Voor wie is Small Group Training in Oss?

Voor wie is Small Group Training in Oss?

Voor wie is Small Group Training in Oss?

In dit blogartikel leggen we uit wat Small Group Training is én wat de voordelen hiervan zijn. Wil jij aan je lichaam werken of gewoon lekker trainen in groepsverband? Lees dan verder en ontdek welke groepstraining bij je past.

Wat is Small Group Training?

Deze trainingsvorm maakt personal training toegankelijk voor iedereen. Een small group training bij Tripod Training in Oss bestaat uit maximaal 6 tot 8 personen. Door deze beperkte groepsgrootte is er veel persoonlijke begeleiding en coaching mogelijk.

Deze trainingen zijn voornamelijk gericht op fullbody workouts en conditioneel en functioneel trainen. Deze trainingen duren ongeveer 45 tot 60 minuten.

Smallgroup Medium Impact

Hoe zien deze groepstrainingen eruit?

Tripod Training biedt verschillende Small Group Trainingen aan voor elk niveau sporter.

Full body workouts

Onze Small Group Trainingen zijn de populairste vorm van groepstrainingen bij Tripod in Oss.

We focussen hier op full body workouts onder begeleiding van een professionele trainer. Ondanks dat je in een groep traint, krijg je wel dezelfde ervaring als bij personal training. Het oog voor het individu staat bij ons voorop.

Small Group Medium Impact Training

Dit is een groepstraining op een lagere intensiteit waarbij je traint met lichte gewichten en de focus ligt op een goede houding en techniek.

We focussen minder op springen en meer op stappen. Eerst bewegen, dan belasten en vervolgens pas beproeven. Dit is een veilige en verantwoorde manier om progressie te boeken. Ideaal voor beginnende sporters of om te herstellen van blessures.

Small Group Training voor 55-plussers

We bieden deze training ook aan voor 55-plussers. Deze training helpt senioren om op een verantwoorde, efficiënte en gezellige manier gezond en fit te blijven.

Small Group Training voor scholieren (14 tot 20 jarigen)

In deze trainingen gaan scholieren met leeftijdsgenoten aan de slag met een breed scala aan oefeningen. Voor velen is dit de eerste kennismaking met fitness. Naast de fysieke oefeningen, wordt er ook gefocust op de mentale gezondheid van de scholieren op een toegankelijke manier.

Voor wie zijn deze groepstrainingen?

Deze trainingsvorm is interessant voor mensen die graag in groepsverband trainen, maar ook persoonlijke begeleiding en coaching willen.

Bovendien vervelen onze deze trainingen nooit. Ze zijn erg afwisselend, van cardio- en krachttraining, tot flexibiliteit en coördinatie, allerlei thema’s en spiergroepen komen voorbij. Bovendien worden ze bij Tripod gegeven door verschillende personal trainers, hierdoor is geen les hetzelfde.

Vaak zien we dat mensen die hun personal training traject hebben voltooid overstappen naar Small Group Training. Zó behouden zij toch de persoonlijke begeleiding en coaching én blijven ze gemotiveerd door het trainen in groepsverband voor een lager tarief.

Het verschil tussen groepstrainingen en Small Group Training

Onder groepstrainingen verstaan we alle trainingen in groepsverband bij Tripod Training. Small Group Training is een onderdeel van onze groepstrainingen.

De focus van Small Group Training ligt op het trainen van je volledige lichaam, terwijl de groepstrainingen vaak gericht zijn op een specifieke sport, zoals boksen, pilates of outdoor.

Deze groepstrainingen kun je ook bij Tripod volgen:

  • Boksfit Training

Met onze boksfit Trainingen trainen we kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, techniek en snelheid. Boksfit Training is de perfecte work-out voor iedereen die enerzijds wilt leren boksen en anderzijds een sterk lichaam en een goede conditie wil.

Boksfit - bokse in Oss groepstraining small group
  • Barre Workout

Fitness aan de barre, geïnspireerd op ballet. Dat is Barre Work-out, speciaal ontwikkeld voor vrouwen die op een leuke manier in groepsverband willen bewegen. 

Barre Work-out ballet in Oss voor vrouwen
  • Bootcamp Training

Geschikt voor iedereen die in groepsverband wilt trainen in de buitenlucht. Met Bootcamp Training werken we aan kracht, snelheid, coördinatie en je conditie in de bossen van Herperduin.

Tripod Training Bootcamp in Oss groepstraining small group
  • Pilates

Pilates is gebaseerd op een unieke serie fysieke oefeningen op lichaamsgewicht, die helpen bij het verbeteren van je houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit en ademhaling.

pilates workout in Oss groepstraining small group
  • Strength Class

Een pure krachttraining waarin techniek en houding centraal staan. Met veel variatie helpen onze trainers jou om je techniek te verbeteren en je kracht te vergroten.

Small group training oss krachttraining

Deel dit nieuwsartikel